Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas pilsētā naktīs no 21. līdz 23. septembrim veiks maģistrālo ūdensvadu skalošanu

2020-09-11

SIA “Saltavots” informē: lai uzturētu normatīviem aktiem atbilstošu dzeramā ūdens kvalitāti, kā arī apzinātu iespējamās nepieciešamās maģistrālā ūdensvada remontu vai pārbūves vietas, naktīs no 21. uz 22. septembri un no 22. uz 23. septembri tiks veikts maģistrālo ūdensvadu skalošanas darbu 2. posms Siguldas pilsētā. Skalošana tiks veikta laika posmā no plkst. 1.00 līdz 5.00.

Skalošana tiks veikta šādās ielās: Saules, Bērzu, Satiksmes, Tālavas, Egļu, Lapu, Pulkveža Brieža, Kļavu, Pērles, Zvaigžņu, Andreja Pumpura, Stacijas, Rīgas, Vēja, Gaismas, Rasas, Aspazijas, Vālodzes, Laimas, Gāles, Atmodas, Dīķa, Depo, Trimpus, Raunas, Viestura, Rūdolfa Blaumaņa, Kadiķu, Rožu, Zemgales, Pūpola, Jāņa, Pērkona, Zāļu, Ķiršu, Lorupes, Akāciju, Jura Ozola, Nītaures, Saulgriežu, Čiatūras, Vildogas, Vildogas, Nākotnes, Nurmižu ceļš, Upes, Purva, Viršu, Ķiparu, Gravas, Tilta, Ievu, Riekstu, Līgo, Vējupītes, Zinātnes, Institūta, Helmaņa, Ganību, Klusā, Sapņu, Strauta, Avotu, Pīlādžu, Ābeļu, Dailes, Jūdažu, Lauku, Mālpils, Ventas, Cepļa, Mazā Gāles, Gāles, Augļu, Kalnabeites 2; 2A; 3; 4; 7; 8; 9, Seleksa, Ābeļdārza, Kalna, Krasta, Senču, Gulbju, Laurenču, Dzintaru, Gāršas, Birzes iela.

Ūdens starp skalošanas reizēm ir lietojams uzturā un sadzīves vajadzībām. Pēc skalošanas darbu veikšanas ilgākā laika periodā var būt novērojama:

  • paaugstināta ūdens duļķainība;
  • gaisa klātbūtne caurulēs;
  • pazemināts spiediens, kas nozīmē, ka, iespējams, nepieciešama filtru tīrīšana. Par filtru tīrīšanu iedzīvotāji aicināti sazināties ar SIA “Saltavots” Klientu daļu pa tālruni 67973733 vai 29181233.

SIA “Saltavots” atvainojas par sagādātajām neērtībām!