Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Novada jaunieši piedalās mediju nometnē “Young Media Sharks”

2020-10-20

No 20. līdz 25. oktobrim norisinās ikgadējā mediju nometne jauniešiem “Young Media Sharks”, kurā 40 jaunie talanti no visas Latvijas, tostarp no Siguldas, gūs unikālas zināšanas no mediju jomas profesionāļiem, kā arī paši radīs saturu un piedalīsies attālinātās kopīgās fiziskās aktivitātēs. Ņemot vērā situāciju valstī saistībā ar vīrusa Covid-19 izplatību, nometne norit attālināti, ļaujot tajā piedalīties lielākam dalībnieku skaitam, kā arī piedāvājot visiem jauniešiem video tiešraidē noskatīties dažādas lekcijas.

Nometnes norises laikā visiem Latvijas jauniešiem būs unikāla iespēja pievienoties nometnes dalībniekiem video tiešraidēs no “Young Media Sharks” studijas Siguldā un “TVnet” studijas tirdzniecības centrā “Origo” Rīgā. 20. oktobrī plkst. 16.15 multimākslinieks un “Young Media Sharks” absolvents Artūrs Jenots ar rakstnieci, Tautas frontes aktīvisti, Triju Zvaigžņu ordeņa ieguvēju Marinu Kosteņecku runās par vērtībām, kas svarīgas arī 21. gadsimta paaudzei: vārda brīvību, nacionālo identitāti, valstiskumu un radošo aicinājumu. Plkst. 18.00 saruna arī ar mediju producentu no Nīderlandes Folkertu Tempelmanu par mediju izaicinājumiem 2020. gadā un podkāstu iespējām. Savukārt trešdien, 21. oktobrī, plkst. 10.00 ētera personība Toms Grēviņš dalīsies ar jauniešiem savā pieredzē un ieteikumos par darbu radio. Sarunu vadīs “Young Media Sharks” absolvente Laura Ločmele. Tiešraidēm varēs sekot līdzi “Young Media Sharks” Facebook lapā, “Apollo” tīmekļa vietnē un Facebook lapā.

Šāgada “Young Media Sharks” nometnes pasniedzēji: Folkerts Tempelmans, Toms Grēviņš (Pieci.lv), LTV raidījumu veidotāja Marta Selecka (“Te” un “Literatūre” veidotāja), pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš, radio producente Karmena Stepanova (“Dod piece”, “Cita domnīca”), “Re:Baltica” žurnāliste Inese Liepiņa (“Starp citu”), aktrise un runas pedagoģe Anita Grūbe, multimediju producente Justīne Savitska (Latvijas Radio), filmu veidotājs Matīss Kaža (“Klejotāji”), operators Dāvis Doršs (“Sirmā kulta ēdieni”, “Pa straumei”), sociālo mediju eksperts Vilhelms Meistars (“Wrong”), reklāmas speciālists Raimonds Platacis, teātra režisors Dmitrijs Petrenko un daudzi citi. Īpašie viesi nometnē: filmas “Dvēseļu putenis” režisors Dzintars Dreibergs un žurnāliste Marina Kosteņecka.

Izglītojošā jauniešu nometne “Young Media Sharks” notiek jau septīto gadu, un to rīko organizācija “Avantis”. Jaunieši nometnē piedalās konkursa kārtībā pēc iesniegtajiem radošajiem uzdevumiem. Nometne notiek ar Nīderlandes Karalistes vēstniecības Latvijā atbalstu, tādējādi veicinot spēcīgu un neatkarīgu mediju darbību Latvijā. Nometne notiek ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.