Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

“Sudrabskaņa” iesaistās Latvijas virtuālā pūtēju orķestra debijā

2020-11-16

18. novembrī plkst. 8.00 pirmo reizi tiks publicēts pirmais Latvijas virtuālā pūtēju orķestra sveiciens video formātā Latvijas iedzīvotājiem, atskaņojot Imanta Kalniņa skaņdarbu “Pūt, Vējiņi!”, ko aranžējis siguldietis Jānis Raslavs un kas būs veltīts Latvijas Republikas proklamēšanas 102. gadadienai. Projektā iesaistījušies arī Siguldas jauniešu pūtēju orķestra “Sudrabskaņa” mūziķi un diriģenti Elmārs Rudzītis un Arnis Šmitiņš.

Kopumā Latvijas virtuālajā pūtēju orķestrī piedalās dalībnieki no 34 Latvijas pūtēju orķestriem. Lai piedalītos video ierakstā, jauniešiem bija jāsagatavo un jāiesūta individuāli video ieraksti, kas vēlāk tika apstrādāti un samontēti.

Virtuālā pūtēju orķestra video sveiciens Latvijas Republikas Neatkarības pasludināšanas dienas rītā tiks publicēts sociālo tīklu vietnē Facebook, kā arī vietnē YouTube.