Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Uzsākta sejas masku izdalīšana mazaizsargātajām personu grupām

2020-11-17

Valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā vīrusa Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centrs (VAMOIC) veicis individuālo aizsardzības līdzekļu centralizētu iepirkumu, lai tos bez maksas piešķirtu trūcīgajiem un maznodrošinātajiem Latvijas iedzīvotājiem. Šodien, 17. novembrī, Siguldas novada pašvaldības Sociālais dienests ir saņēmis valsts centralizētajā iepirkumā iegādātās daudzreiz lietojamās sejas maskas, kas tiks izdalītas turpat 450 mazaizsargātām personām, kurām saskaņā ar normatīvajos aktos noteiktajiem kritērijiem un kārtību piešķirts trūcīgas personas vai maznodrošinātas personas statuss, kā arī personām, kuras ir tiesīgas saņemt naktspatversmes, patversmes vai aprūpes mājās pakalpojumus vai arī dienas aprūpes centra, dienas centra vai krīzes centra pakalpojumus.

Siguldas novada pašvaldības Sociālais dienests norāda, ka tie novadnieki, kuri ietilpst šajās grupās, mutes un deguna aizsegus var saņemt Sociālajā dienestā Zinātnes ielā 7 vai reizē ar citu pakalpojumu saņemšanu, piemēram, saņemot Eiropas Sociālā fonda pārtikas vai higiēnas preču pakas. Iedzīvotājiem, kas saņem aprūpes mājas vai dienas centra sociālos pakalpojumus, tās nogādās konkrēto pakalpojumu sniedzēji.

Valdība noteikusi, ka novembrī tiek izsniegta viena daudzreiz lietojamā sejas maska katrai mazaizsargātajai personai, otras maskas izdale tiks veikta šā gada decembrī.