Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldā notiek Pasaules kausa pirmais posms bobslejā un skeletonā

2020-11-20

Šajā nedēļas nogalē, no 20. līdz 22. novembrim, bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda” norisināsies Pasaules kausa izcīņas pirmais posms bobslejā un skeletonā. Arī nākamais sacensību izcīņas posms ir uzticēts Siguldas trasei – virāžās būs redzami Latvijas vadošie sportisti, novadniekus, brāļus Dukurus ieskaitot. Vīrusa Covid-19 izplatības dēļ trasē būs dažādi ierobežojumi – trasē netiks ielaisti skatītāji, stingras pārbaudes notiks visiem sportistiem un akreditētajām personām, bet sacensības notiks, līdzjutēji tās varēs vērot savos televizoru ekrānos 30 dažādās pasaules valstīs. Latvijā sportistu gaitām ikviens varēs sekot līdzi LTV7 tiešraidēs.

Sacensību programma

Piektdien, 20. novembrī

  • plkst. 10.00 sacensības sieviešu skeletonā
  • plkst. 15.00 sacensības vīriešu skeletonā

Sestdien, 21. novembrī

  • plkst. 9.00 sacensības sieviešu bobslejā
  • plkst. 13.45 sacensības vīriešu bobslejā divnieku ekipāžām

Svētdien, 22. novembrī

  • plkst. 14.30 sacensības vīriešu bobslejā un pirmās sacensību nedēļas noslēgums Siguldas trasē

 

Katra posma sacensību programmā paredzēts skeletons sievietēm un vīriešiem, bobslejs sievietēm un katras nedēļas nogalē arī divi mači bobslejā vīriešu divniekiem.

Plānots, ka sacensībās Siguldā būs gana spēcīgs sastāvs. Faktiski piedalīsies visi Eiropas labākie sportisti, piedalīsies arī kanādiešu sportisti, vien pirmajos posmos nestartēs amerikāņi, korejieši un ķīnieši.Latvija bobslejā vīriešiem var tikt pārstāvēta ar trim ekipāžām. Skeletonā vīriešiem savā trasē startēs novadnieki Martins un Tomass Dukuri, sievietēm Siguldā pasaules kausa apritē debitēs Endija Tērauda.

Sezonas kalendārā vēl pasaules kausā ieplānotas divu posmu sacensības decembrī Īglsas trasē Austrijā, pēc Jaunā gada posmi vēl Vinterbergas trasē Vācijā, Sanktmoricā, Šveicē, un Kēnigszē, Vācijā, savukārt pēdējais posms paredzēts martā jaunajā Pekinas ziemas olimpisko spēļu trasē Ķīnā.