Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Valsts prezidenta kanceleja kā dāvanas izvēlas “Cerību spārni” radīto

2020-12-01

Biedrības “Cerību spārni” radošās darbnīcas dienas kārtība ziemas periodā ir pakārtota tematisku dāvanu, dekoru un rotājumu veidošanai. Izvērtējot ikviena biedrības dalībnieka individuālās prasmes, tiek piemeklēti rokdarbi, kas katram padodas vislabāk. Neskatoties uz to, ka pandēmijas laikā dalībnieku skaits ir samazinājies, joprojām darba iespējas biedrībā tiek novērtētas un izmantotas. Arī Valsts kanceleja Latvijas valsts svētku laikā novērtējusi dalībnieku prasmes un veikusi pasūtījumu ar biedrības “Cerību spārni” gatavotajām svecēm, tāpat svētku piedāvājumā pieejamās baltas keramikas bļodiņas tiek izgatavotas pēc Valsts prezidenta kancelejas pasūtījuma.

Biedrība “Cerību spārni” darbinieki novērtē, ka arī vietējie iedzīvotāji atbalsta “Cerību spārnu” kopienas dalībnieku roku darbu, dodot priekšroku sociālā uzņēmuma “Visi var” veikalā piedāvātajām precēm un pat piedāvājot sadarbības iespējas.

Sociālā uzņēmuma “Visi Var” labdarības veikals atrodas arī Institūta ielā 5A, Siguldas pagastā, 1. stāvā, kur uzņēmums iekārtojis ne tikai veikaliņu, bet arī šūšanas un adīšanas ražotni. Ienākumi no ražotnes un labdarības veikala tiek novirzīti sociālās atstumtības riskam pakļauto personu darba vietu attīstībai, prioritāri nodrošinot darba vietas novada iedzīvotājiem, kas pakļauti sociālās atstumtības riskam. Tāpat “Visi var” produkciju ir iespējams iegādāties interneta veikalā un piegāde tiek veikta visā Latvijas teritorijā.

Jau ziņots, ka rudenī durvis apmeklētājiem vērusi sociālā uzņēmuma “Visi Var” un biedrības “Cerību spārni” jaunā tirdzniecības vieta Stacijas laukumā 1, Siguldā. Ikvienam ir iespēja iegādāties sociālās atstumtības riskam pakļauto personu radītos rokdarbus, suvenīrus, preces bērniem, interjera aksesuārus un videi draudzīgus produktus.

Youtube