Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Latvijas badmintona Gada balvas ieguvuši vairāki novadnieki

2021-01-11

8. janvārī tiešsaistes ceremonijā tika pasniegtas Latvijas badmintona Gada balvas, šādi jau sesto gadu pēc kārtas izvērtējot iepriekšējā gadā notikušo Latvijas badmintonā. Balvu “Gada spēlētāja” jau otro gadu pēc kārtas saņēma siguldiete Jekaterina Romanova, bet balvu “Gada spēlētājs” pirmo reizi saņēma valmierietis Andis Bērziņš.

Balvu “Gada pāris” jau trešo gadu pēc kārtas saņēma Siguldas badmintona kluba spēlētājas Liāna Lencēviča un Jekaterina Romanova. Šis pāris 2020. gada sākumā uzvarēja Latvijas čempionātā, kā arī februārī piedalījās Eiropas sieviešu komandu čempionātā Francijā, bet decembrī piedalījās Eiropas jauko komandu čempionātā Portugālē. Pasaules reitingā viņu augstākais sasniegums ir 150. vieta sieviešu dubultspēļu kategorijā. Balvu tiešsaistē pasniedza Latvijas pludmales volejbola zvaigzne Aleksandrs Samoilovs, novēlot kopīgu dalību Parīzes Olimpiskajās spēlēs.

Siguldas badmintona kluba un Siguldas Sporta skolas audzēkne Anna Kupča saņēma balvu “Gada sasniegums” par Latvijai vēsturisko uzvaru Eiropas U17 reitinga turnīrā Yonex Latvia International U17. Anna Kupča saņēma arī balvu “Gada juniors”. Šajā kategorijā un arī par balvu “Uzlecošā zvaigzne” labāko trijniekā bija nominēts arī siguldietis Dāvis Strazdiņš, Apsveicot uzvarētāju, Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Žoržs Tikmers novēlēja Annai Kupčai piepildīt ikviena sportista sapni – dalību Olimpiskajās spēlēs.

Arī šogad tika saglabāts nemainīgs balvas dizains – tas ir svečturis badmintona bumbiņas veidolā, kuru no baltā māla darina keramiķe Una Ļaha. Taču balvas pie saņēmējiem nonāks vien tad, kad tās varēs pasniegt klātienē. Ieplānots, ka katram tā tiks individuāli aizvesta, sarīkojot atsevišķu fotografēšanos un interviju.

Latvijas badmintona Gada balvas pasniegšanas ceremonijas triju stundu ilgo tiešraidi varēja vērot vairākās tīmekļa vietnēs. Tiešraides ierakstu var noskatīties platfromā Youtube.