Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas slimnīcā uzsākta vakcinācija pret Covid-19

2021-01-11

Šodien, 11. janvārī, Siguldas slimnīca saņēmusi 120 vakcīnas pret Covid-19 un plkst. 12.00 uzsāka vakcināciju. Vakcinācija notiks piecas dienas – no 11. līdz 15. janvārim – Siguldas slimnīcas administrācijas ēkas zālē. Vakcinācija notiek ik pēc 15 minūtēm pēc iepriekš saskaņota grafika. Pēc vakcinācijas procedūras veikšanas vakcīnas saņēmējs 30 minūtes atrodas vakcinācijas veicēju redzeslokā.

Siguldas slimnīca vakcināciju veiks četros posmos:

1. Siguldas slimnīcas un poliklīnikas darbinieki. Vakcinācija sākta ar Dzemdību nodaļas, Uzņemšanas nodaļas, Anestezioloģijas nodaļas, operāciju bloka ārstniecības personām, aptverot visus Siguldas slimnīcas un poliklīnikas darbiniekus.

2. Siguldas slimnīcas nomnieki. Darbinieki, kuri strādā Siguldas slimnīcas telpās, bet nav Siguldas slimnīcas darbinieki.

3. Siguldas plānošanas reģiona (arī Inčukalna, Mālpils un Krimuldas) veselības aprūpes darbinieki.

4. Trīs Siguldas novada (divi Allažos un viens Siguldā) sociālo aprūpes centru darbinieki un klienti.

Ar 11. janvārī piegādātajām vakcīnām plānots nodrošināt 1. un 2. posmā minētās ārstniecības personas. 3. un 4. posma vakcinācija notiks pēc nākamās Covid-19 vakcīnu piegādes Siguldas slimnīcai. Pēc pirmās vakcinācijas saņemšanas trīs nedēļu laikā vakcinētajām personām tiks veikta revakcinācija.

Secīgi gan Siguldas slimnīcā, gan citās novada ārstniecības iestādēs norisināsies arī citu sabiedrības grupu vakcinācija atbilstoši Veselības ministrijas izstrādātajam vakcinācijas plānam. Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai!

Papildu informācija, kā arī Veselības ministrijas izstrādātais vakcinācijas plāns apskatāms šeit.