Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aicina pieteikties nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas paziņojuma saņemšanai e-pastā

2021-01-22

Siguldas novada pašvaldības nodokļu administratori februāra sākumā uzsāks nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas paziņojumu izsūtīšanu. Iedzīvotāji, kuri vēl nav paguvuši pieteikties nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas paziņojumu saņemšanai e-pastā, aicināti aizpildīt pieteikuma veidlapu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv vai vietnē www.epakalpojumi.lv. Iesniegumu, kas parakstīts ar drošu elektronisku parakstu, var sūtīt uz pašvaldības oficiālo e-pasta adresi pasts@sigulda.lv. Tāpat parakstītus iesniegumu var nogādāt uz Pils ielu 16 vai Zinātnes ielu 7, kur tos var iemest pastkastē, ko regulāri pārbauda klientu apkalpošanas speciālisti.

Informējam, ka, tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad plānots pārcelt 1., 2. un 3. ceturkšņa nekustamā īpašuma nodokļa maksāšanas termiņu uz pēdējo ceturkšņa maksājuma datumu – 2021. gada 15. novembri. Šis jautājums tiks skatīts 28. janvāra domes sēdē. Aicinām sekot līdzi informācijai!

Ja nekustamā īpašuma nodokļa maksātājs līdz 15. februārim nebūs saņēmis maksāšanas paziņojumu, aicinām par to informēt pašvaldības nekustamā īpašuma nodokļa administratorus.

Plašāka informācija un konsultācijas par nekustamā īpašuma nodokļa apmaksu pieejamas pie pašvaldības nekustamā īpašuma nodokļa administratoriem, zvanot uz tālruņa numuru 67385830.