Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

1. martā sāksies pavasara uzņemšana Siguldas biznesa inkubatorā

2021-02-19

No 1. līdz 22. martam notiks pavasara uzņemšana Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Siguldas biznesa inkubatora inkubācijas un pirmsinkubācijas programmās. LIAA Siguldas biznesa inkubatora atbalstam var pieteikties Siguldas, Ādažu, Carnikavas, Garkalnes, Inčukalna, Krimuldas, Limbažu, Mālpils, Salacgrīvas, Saulkrastu un Sējas novadu uzņēmumi (kas nav vecāki par trīs gadiem) un fiziskas personas.

Pirmsinkubācijas programma (PINK) ir piemērota biznesa ideju autoriem, kuri vēl ir tikai ceļā uz savu produktu vai pakalpojumu. Tās ir gan fiziskas, gan juridiskas personas, kurām 6 mēnešu laikā, iegūstot pamata zināšanas uzņēmējdarbībā pirmsinkubācijas (PINK) apmācību ciklā un Biznesa skolā, ir iespēja notestēt savas biznesa idejas dzīvotspēju. Papildus tam dalībniekam ir iespēja izmantot bezmaksas LIAA Siguldas biznesa inkubatora kopstrādes telpas un būt par daļu no Latvijā lielākās jauno uzņēmēju kopienas, no tās saņemot vērtīgu atbalstu un pirmos kontaktus. PINK programmā tiks uzņemti pirmie 20 biznesa ideju autori.

Par Inkubācijas programmas (INK) dalībnieku var kļūt tās personas, kurām jau ir skaidrs, ko sniegt klientiem, ir skaidrs biznesa modelis un veikti finanšu aprēķini. Tāpat programmā var pieteikties pilnvērtīgi funkcionējoši uzņēmumi, kas nav vecāki par 3 gadiem. Inkubācijas programmas dalībniekiem ir iespēja iegūt ne vien bezmaksas apmācību iespējas, mentoru konsultācijas, seminārus/vebinārus un koprades telpas, bet arī finanšu atbalstu līdz 50% no attiecināmām izmaksām dažādu pakalpojumu, ražošanas iekārtu un aprīkojuma iegādes līdzfinansēšanai. Izejmateriālu iegādei uzņēmumi var piesaistīt līdzfinansējumu 30% apmērā no attiecināmām izmaksām. INK programmā konkursa kārtībā tiks atlasīti ne vairāk kā 7 uzņēmumi.

Lai iegūtu papildu informāciju par programmās pieejamo atbalstu un pieteikšanos – pieteikumu sagatavošanu un iesniegšanu –, ikviens interesents ir aicināts piedalīties attālinātajās info stundās.

Attālinātās info stundas notiks:

  • 25. februārī plkst. 17.00–18.00;
  • 3. martā plkst. 16.00–18.00;
  • 11. martā plkst. 12.00–14.00.

Pieteikšanās attālinātajām info stundām iespējama šeit.

Pieteikumus pirmsinkubācijai un inkubācijai varēs iesniegt elektroniski, nosūtot elektroniski parakstītu pieteikumu uz e-pasta adresi pasts@liaa.gov.lv (edoc iesniegšanas termiņa laika zīmogs – līdz 2021. gada 22. marta plkst. 23.59).

Ja nepieciešama konsultācija pirms dokumenta iesniegšanas, interesenti aicināti sazināties ar LIAA Siguldas Biznesa inkubatoru, zvanot uz tālruņa numuru 62400903 vai rakstot uz e-pasta adresi sigulda@liaa.gov.lv.

LIAA biznesa inkubatoru programmu finansē Latvijas Republika un Eiropas Reģionālais attīstības fonds projektā “Reģionālie biznesa inkubatori un Radošo industriju inkubators”.