Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

25. februārī aicina piedalīties virtuālajā velo braucienā Siguldā

2021-02-23

Laikā, kad ārā ziema priecē ar bagātīgu sniega segu, daļa velobraucēju treniņus aizvada uz saviem velo trenžieriem. Lai treniņš mājās būtu interesantāks, ceturtdien, 25. februārī, plkst. 19.00 ikviens interesents aicināts piedalīties Latvijas valsts mežu MTB maratona Siguldas posma sacensībās tiešsaistē Rouvy programmā.

Sacensību trase ir svaigi uzfilmēta un tā ļaus izbaudīt Siguldas apkaimes kāpumus un nobraucienus 35 kilometru kopgarumā. Sacensībām iespējams reģistrēties platformā RouvyDalība braucienā – bez maksas.

Braucienu būs iespējams vērot tiešsaistē Igo Japiņa sporta aģentūras Facebook lapā. Brauciena laikā paredzēta tiešraide ar studijas viesiem, kuru vidū būs gan profesionāli šosejas riteņbraucēji, gan arī organizatori, Latvijas valsts mežu MTB dalībnieki un citas personības.

Absolūtais virtuālo sacensību uzvarētājs balvā saņems Latvijas valsts mežu Kalnu divriteņu maratona 2021. sezonas abonementu.

Sacensības otro gadu pēc kārtas organizē Igo Japiņa sporta aģentūra. Papildu informācija pieejama tīmekļa vietnē www.velo.lv.