Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pieejams atbalsts, pieslēdzoties pie centralizētās kanalizācijas sistēmas

2021-02-24

Ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu nodrošinātājs SIA “Saltavots” informē, ka projekta “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta” (Nr. 5.3.1.0/16/I/001) īstenošanas laikā pieslēguma iespēja centralizētajai sadzīves kanalizācijas sistēmai ir radīta 279 Siguldas pilsētas blīvi apdzīvoto teritoriju iedzīvotājiem. Līdz 2021. gada februārim pieslēguma iespējas ir izmantojuši 189 iedzīvotāji jeb 67,7%. SIA “Saltavots” noskaidrojis, ka iedzīvotāji kā galvenos faktorus radīto pieslēguma iespēju neizmantošanai norāda finansiālo aspektu un iespējamās grūtības būvniecības procesa organizēšanā.

Lai veicinātu radīto pieslēguma iespēju izmantošanu, SIA “Saltavots” piedāvā:

  • sagatavot nepieciešamo pieslēguma izbūves dokumentāciju;
  • izbūvēt kanalizācijas izvadu līdz ēkai, slēdzot par to līgumu;
  • par pieslēguma būvniecības izmaksām norēķināties, veicot atlikto maksājumu līdz 36 mēnešu periodā.

Uzņēmums SIA “Saltavots” pieslēguma izbūvi ar minētajiem atbalsta veidiem vispirms piedāvā tiem nekustamo īpašumu īpašniekiem, kuriem 2020. gada decembrī tika nosūtīts aicinājums izmantot projekta īstenošanas rezultātā radīto pieslēguma iespēju centralizētajai kanalizācijas sistēmai.

Pieprasījumu par pieslēguma izbūvi var pieteikt:

Pēc pieteikuma saņemšanas ar nekustamā īpašuma īpašnieku sazināsies atbildīgais darbinieks.

Iedzīvotāji aicināti pieteikties savlaicīgi, jo pieslēgumu skaita izbūve ir ierobežota. Apkopojot nekustamo īpašumu īpašnieku pieprasījumus par pieslēguma būvniecību un izvērtējot uzņēmuma finanšu, darbaspēka resursus, tiks izskatīta iespēja pieslēguma izbūvi piedāvāt arī citiem nekustamo īpašumu īpašniekiem, kuri nav izmantojuši radīto pieslēguma iespēju centralizētajai sadzīves kanalizācijas sistēmai.

Jau ziņots, ka projekta “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta” būvdarbi noslēdzās pērnā gada novembrī. Turpmākās aktivitātes līdz projekta īstenošanas beigu termiņam, šā gada decembrim, ir saistības ar iedzīvotāju pieslēgšanos paplašinātajai centralizētās sadzīves kanalizācijas sistēmai.

Projektu “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Siguldas notekūdeņu aglomerācijā, V kārta” (Nr. 5.3.1.0/16/I/001) īsteno SIA “Saltavots” ar Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu.