Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Līdz 8. martam jaunieši aicināti piedalīties projektu konkursā

2021-02-26
Jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” aicina ikvienu jaunieti piedalīties “Siguldas novada jauniešu projektu konkursā”, lai īstenotu kādu no savām idejām, kuras aktivitātes vērstas uz Siguldas novada jauniešu attīstību. Projektu konkursa kopējais finansējums ir 2000 eiro, no kuriem viens projekts var saņemt līdzfinansējumu līdz 500 eiro. Šoreiz konkursa prioritāte ir iniciatīvas, kas veicinātu jaunā Siguldas novada jauniešu attīstību, jo pēc Administratīvi teritoriālās reformas Siguldas novadā ietilps arī Krimuldas, Mālpils un Inčukalna novads.

Konkursa pieteikumu var iesniegt jaunietis vai neformālā jauniešu grupa vecumā no 13 līdz 25 gadiem (ieskaitot), Siguldas novada vispārizglītojošo skolu vai profesionālās izglītības iestāžu skolēnu pašpārvalde un Siguldas novadā reģistrēta nevalstiskā organizācija (biedrības un nodibinājumi, kuru statūtos kā viens no darbības uzdevumiem ir vērsts uz jauniešiem kā mērķa grupu) vai nevalstiskā organizācija, kura plāno realizēt pasākumus šī konkursa ietvaros Siguldas novadā un Siguldas novada jauniešiem.

Projekta pieteikums jāiesniedz līdz 2021. gada 8. martam jauniešu iniciatīvu centrā “Mērķis”, elektroniski nosūtot uz e-pasta adresi merkis@sigulda.lv. Projektu konkursa nolikums pieejams šeit, bet ar vadlīnijām pieteikuma veidlapas aizpildīšanā iespējams iepazīties šeit. Projekta noslēgumā būs jāiesniedz arī atskaite par paveikto un finansējuma izlietojumu.

Jauniešu projektu konkurss norisinās jau trešo reizi, un tā mērķis ir veicināt Siguldas novada jauniešu iniciatīvu realizēšanu un līdzdalību novada sabiedriskajā dzīvē, kā arī sniegt iespēju jauniešiem iegūt jaunu pieredzi un prasmes projektu izstrādāšanā un realizēšanā. Līdz šim jau realizētas 6 projektu idejas: mūziķu meistarklašu un mūzikas telpas izveides projekts “Mūzikas republika”; “Zoom In Zoom out” – nodarbības par video veidošanu, fotogrāfēšanu un dizainu; “Teātra grupa jauniešiem”; “Domu radītava” – motivējošas video meistarklases jauniešiem par dažādām profesijām; projekts ar mērķi attīstīt Siguldas novada jauniešu muzikālās prasmes un konkurenci YouTube kanālā – “Jauni muzikālā satura veidotāji YouTube platformā” un “Pēc pandēmijas renesanse” – mākslas, mūzikas un literatūras kopprojekts ar mērķi izprast pandēmijas ietekmi uz jauniešiem un apzināt, kā viņi mēģina tikt ar to galā.

Papildu informācija vai konsultācijas par projekta pieteikuma sagatavošanu var saņemt jauniešu iniciatīvu centrā “Mērķis”, rakstot uz e-pasta adresi merkis@sigulda.lvFacebook lapā “JIC Mērķis”, Instagram kontā @siguldasjauniesi vai zvanot uz tālruņa numuru 67974168.