Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas novada jauniešu projektu konkursā atbalstīti četri projekti

2021-04-01

Ir noslēdzies trešais Siguldas novada pašvaldības un jauniešu iniciatīvu centra “Mērķis” rīkotais Siguldas novada jauniešu projektu konkurss. Šogad konkursā atbalstīti četri projekti.

Jauniešu iniciatīvu konkursā ir uzvarējuši un pašvaldības finansējumu līdz 500 eiro apmērā saņems šādi projekti:

 biedrība “Inicia” – “Gaisma apvieno jauniešus”;
 Elizabete Dimante, Lote Katrīna Cērpa, Elza Rubīna un Klaudija Bērziņa – “Pēc pandēmijas renesanse: Volume 2”;
 Anastasija Ustinova, Adriana Osipova, Paula Nadīna Meņģele-Upīte – “Sajūtas pandēmijas laikā”;
 Sindija Kazāka, Elīna Pētersone, Paula Pīlēģe – “Klausies, jūti, zīmē”.

Jauniešu projektu konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt jauniešu iniciatīvas, kas veicina Siguldas novada jauniešu līdzdalību novada sabiedriskajā dzīvē, kā arī sniedz iespēju jauniešiem iegūt jaunu pieredzi un prasmes projektu izstrādāšanā un realizēšanā. Projekti, kas saņēmuši pašvaldības piešķirto finansējumu, tiks īstenoti 2021. gadā.

Konkursa komisija iesniegtos projektus vērtēja, ņemot vērā to, vai projektā tiek realizētas jauniešu aktivitātes, pasākumi, neformālās izglītības apmācības, kultūras, sporta, jaunatnes brīvprātīgā darba un līdzdalības jomā vai arī tie sekmē veselīga dzīvesveida popularizēšanu jauniešu vidū, attīsta jauniešiem draudzīgas pilsētvides veidošanu, kā arī iniciatīvas, kuru mērķauditorija ir apvienotā Siguldas novada jaunieši. Šogad jaunieši ir iesnieguši projektus, kas saistīti ar mākslu un tās izpausmes iespējām.