Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aicina izteikt viedokli par gidu apmācību organizēšanu

2021-04-15

Lai sekmētu Siguldas novada tūrisma pakalpojumu sniegšanas kvalitāti, iedzīvotāju profesionālo pilnveidi un sniegtu aktuālo informāciju pastāvošo ierobežojumu apstākļos, pašvaldības aģentūra “Siguldas Attīstības aģentūra” vēlas izzināt gidu apmācību nepieciešamību un organizēšanu Siguldas novadā. Ikviens interesents, kas būtu ieinteresēts kļūt par gidu – novada vēstnesi, un apgūt jaunas prasmes un zināšanas par dažādām, ar Siguldas novadu saistītām tēmām – tūrisma attīstību, vēsturi, kultūru, sportu, ievērojamākajiem objektiem, dabu un citām – aicināts aizpildīt aptaujas anketu līdz 5. maijam. Aptauja pieejama šeit; tās aizpildīšana neaizņems vairāk par 5 minūtēm.

Siguldas novads kopš seniem laikiem bijis tūristu iecienīts galamērķis, kas vilinājis ceļotājus no visas pasaules iepazīt unikālos objektus, kas lielā skaitā izvietojušies dabas ieskautajā teritorijā. Neskatoties uz ceļošanas ierobežojumiem, pērn Siguldas novada tūrisma centros apkalpoti 85 347 apmeklētāji un pieteiktas 140 ekskursijas gida pavadībā.