Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aicina pieteikties “Mājas kafejnīcu dienām Siguldas novadā”

2021-04-19

Siguldas novada Tūrisma informācijas centrs aicina pieteikt dalību pasākumā “Mājas kafejnīcu dienas Siguldas novadā”. Pasākumā aicināti piedalīties gan esošā un jaunviedojamā Siguldas novada uzņēmēji, gan iedzīvotāji, kas ikdienā nenodarbojas ar ēdināšanas vai tūrisma pakalpojumu sniegšanu, bet šajā dienā ir ar mieru atvērt savas mājas vai sētas un uzņemt viesus.

“Mājas kafejnīcu dienas” ir reģionāla tūrisma galamērķa popularizēšanas pasākums, ko organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar “Lauku ceļotāju”. Plānots, ka pasākums norisināsies visā Latvijā – vienu dienu no jūnija līdz oktobrim, atšķirīgos datumos pēc katra novada vai teritorijas ieskatiem. Pasākuma norises laiks Siguldas novadā vēl tiks precizēts saskaņā ar dalībnieku iespējām. Pirms pasākuma norises plānoti arī informatīvie semināri, tostarp par sanitārajām prasībām un pārtikas drošību.

Pasākuma “Mājas kafejnīcu dienas” ideja ir aizgūta no Igaunijas, kur šādas dienas notiek jau vairākus gadus dažādos reģionos. 2019. gadā šādas mājas kafejnīcu dienas pirmo reizi tika rīkotas arī Latvijā, kam 2020. gadā pievienojās jauni reģioni un guva lielu atsaucību, tādejādi popularizējot savu novadu vai kultūrtelpu kā interesantu tūrisma galamērķi.

Pieteikšanās dalībai “Mājas kafejnīcu dienās Siguldas novadā” norisinās līdz 30. aprīlim, aizpildot anketu šeit.