Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Biedrība “Cerību spārni” aicina iesaistīties akcijā “Busiņam Būt!”

2021-04-29

1. maijā biedrība “Cerību spārni” uzsāk ziedošanas akciju, lai ar novadnieku ziedojumu palīdzību iegādātos mikroautobusu un varētu nodrošināt transporta pakalpojumus cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem. Tādējādi viņi varētu apmeklēt dienas centru, strādāt, saņemt specializētu aprūpi, kā arī justies atbalstīti. Šāds transports palīdz pārvadāt ne tikai cilvēkus ratiņkrēsā, bet arī gulošos cilvēkus, piemēram, ārsta apmeklējumiem.

Atbalstu var sniegt ziedojuma veidā, zvanot uz tālruņa numuru 90006888 (viena zvana izmaksas 1,42 eiro) vai 90006661 (viena zvana izmaksas 4,27 eiro), kuri sāks darboties 1. maijā.

Biedrība “Cerību spārni” pateicas ikvienam novadniekam, kurš radis iespēju atbalstīt biedrības aktivitātes un palīdzēt cilvēkiem ar invaliditāti.