Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Valsts svētku laikā būs izmaiņas Fischer Slēpošanas centra darba laikā

2021-04-30

Nākamajā nedēļā, valsts svētku laikā, ir mainīts Fischer Slēpošanas centra darba laiks. Fischer Slēpošanas centrs otrdien, 4. maijā, būs slēgts, bet pirmdien, kā arī no trešdienas līdz piektdienai tas būs atvērts no plkst. 14.00 līdz 20.00. Sestdien no plkst. 10.00 līdz 18.00, bet svētdien, 9. maijā, – slēgts.

Jau ziņots, ka no 26. aprīļa Fischer Slēpošanas centra apmeklētājiem ir pieejama rollerslēpju un skrituļslidu inventāra noma gan bērniem, gan pieaugušajiem. Tāpat maijā tiks uzsāktas skrituļslidošanas apmācības, kā arī bezmaksas rollerslēpošanas nodarbības kopā ar treneriem. Rollerslēpošanas nodarbības notiks līdz pat septembrim. Maija nodarbību grupas jau ir nokomplektētas, taču informācijai par pieteikšanos jūnija, jūlija un augusta nodarbībām aicinām sekot līdzi tīmekļa vietnē www.siguldassports.lv, kā arī Fischer Slēpošanas centra Facebook lapā. Nodarbības notiek Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.