Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

SIA “Jumis” no 1. jūnija pārtrauks sniegt asenizācijas pakalpojumus

2021-05-08

Siguldas pilsētas SIA “Jumis” informē, ka no 1. jūnija pārtrauks sniegt asenizācijas pakalpojumus, ņemot vērā, ka asenizācijas pakalpojumu iespējams nodrošināt efektīvāk asenizatoriem, kuri nodod notekūdeņus citās attīrīšanas iekārtās, un ņemot vērā, ka iedzīvotāji aizvien vairāk izmanto iespēju pieslēgties centralizētajiem ūdensapgādes un kanalizācijas tīkliem, tādējādi samazinās asenizācijas pakalpojumu lietotāju skaits.

Asenizācijas pakalpojumus novadā turpina nodrošināt ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu nodrošinātājs SIA “Saltavots”, SIA “August Latvia Serviss”, SIA “Radess Ltd”, SIA “LatTransport”, SIA “Asmāra”. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Jau ziņots – lai mazinātu neattīrītu notekūdeņu, nosēdumu nonākšanu vidē, kā arī nodrošinātu dzeramā ūdens kvalitāti vietējās ūdensapgādes sistēmās, saskaņā ar Ministru kabineta un pašvaldības saistošajiem noteikumiem “Par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas un uzskaites kārtību Siguldas novadā” Siguldas novada administratīvajā teritorijā reģistrētajiem nekustamajiem īpašumiem, kuri nav pieslēgti centralizētai kanalizācijas sistēmai, decentralizētā kanalizācijas sistēma ir jāreģistrē un jānodrošina tās atbilstība Ministru kabineta noteikumiem līdz 2021. gada 31. decembrim.