Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa no 16. jūnija apmeklētājus pieņems Siguldas Jaunajā pilī

2021-06-14

No trešdienas, 16. jūnija, Siguldas novada Dzimtsarakstu nodaļa būs pieejama savā jaunajā mājvietā – Siguldas Jaunajā pilī, kur apmeklētājus pieņems 2. stāvā (ieeja no labās puses sānu durvīm). Sakarā ar telpu iekārtošanas darbiem 15. jūnijā Dzimtsarakstu nodaļa apmeklētājiem slēgta.

Šobrīd Covid-19 ierobežojumu dēļ apmeklētāji tiek pieņemti pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot uz tālruņa numuru 67385829 vai 67973300.

No 21. jūnija Dzimtsarakstu nodaļa atsāk apmeklētāju pieņemšanu ierastos laikos:

  • otrdienās no plkst. 10.00 līdz 13.00 un no plkst. 14.00 līdz 17.00;
  • trešdienās no plkst. 8.00 līdz 13.00;
  • ceturtdienās no plkst. 14.00 līdz 18.00;
  • piektdienās no plkst. 9.00 līdz 11.00;
  • pārējā darba laikā pēc iepriekšēja pieraksta.

Jau ziņots, ka Siguldas Jaunajā pilī atsākušās laulību ceremonijas. Tiem novadniekiem, kuri pastāvīgi ir deklarējušies Siguldas novadā un ar saviem nodokļiem atbalsta Siguldas novada attīstību, ir iespēja atjaunotajās pils telpās svinēt savu īpašo dienu ar atlaidi līdz pat 75%. Atlaižu sistēma no 1. jūlija stāsies spēkā arī jaunveidojamā Siguldas novada iedzīvotāju laulību noslēgšanai. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Papildu informācija par Siguldas Jaunās pils apmeklējumu, interaktīvajām ekspozīcijām un izstādēm aplūkojama šeit.