Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Šo piektdien Siguldas Jaunās pils terasē uzstāsies Rūta Dūduma un Jānis Ķirsis

2021-07-20

23. jūlijā plkst. 19.00 Siguldas Jaunās pils terases koncertsēriju turpinās dziedātāja Rūta Dūduma un komponists Jānis Ķirsis, kuri ir sarūpējuši ar dvēseles piepildītām dziesmām bagātīgu koncertprogrammu “Mūsu Maestro. Raimonds Pauls”. Koncertprogramma veidota par godu Maestro 85 gadu jubilejai un tā ir muzikāls stāsts par Raimonda Paula daiļradi – laikmetu, kurā viņš mācījies, strādājis, kā arī par Maestro šodienas muzikālajām gaitām. Koncertu būs iespējams baudīt, sēžot pie restorāna “Kungu Rija” klātiem galdiem, pasūtot uzkodas un atspirdzinošus dzērienus.

Programmas kodolu veido Maestro jaunības aizraušanās – klasiskā un džeza mūzika, kuru pats spēlēja un interpretēja, studējot konservatorijā – Džordža Geršvina “Summertime”, Leonarda Bernstaina mūzika, Skota Džoplina regtaimi, Sergejs Rahmaņinovs, kā arī mūzika, ko Raimonds Pauls komponēja laikā, kad aktīvi darbojās Latvijas Radio 1. ierakstu studijā 60. un 70. gados – “Mēs tikāmies martā”, “Elēģija”, “Lai tik Līst” un citi skaņdarbi, kas ir sadarbība ar tādām leģendām kā Viktors Lapčenoks, Nora Bumbiere, Latvijas Radio bigbends, Gunārs Rozenbergs, Aija Kukule, kā ari ̄mūzika teātra izrādēm un kino.

Arī šodien lielāko daļu laika savā radošajā ikdienā Maestro pavada ierakstu studijā un koncertzālēs, kurās pulcē labākos Latvijas mūziķus un laika biedrus – Elīna Garanča, Intars Busulis, Daumants Kalniņš, vokālāgrupa “Framest” un daudzus citus, kuru radošo sadarbību ar Raimondu Paulu Rūta Dūduma-Ķirse un Jānis Ķirsis atspoguļo jaunajā koncertprogrammā.

Pasākumu varēs apmeklēt personas, kuras ir vakcinējušās pret Covid-19; pēdējā pusgada laikā ir pārslimojušas Covid-19; pēdējo 48 stundu laikā ir veikušas Covid-19 testu un tā rezultāts ir negatīvs; bērni līdz 12 gadu vecumam (neveicot testu).

Ierodoties būs jāuzrāda derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts un personu apliecinošs dokuments.

Biļetes cena – 15 eiro, arSiguldas novada iedzīvotāja ID karti – 20% atlaide, novada daudzbērnu ģimenēm – 40% atlaide.

Biļetes pieejamas “Biļešu Paradīze” kasēs.

Jaunās pils koncertsērijās jau izskanējis instrumentālās un pasaules mūzikas šedevrs “Rihards Lībietis OrchesTrio”. Ielūkojies, kā tika pavadīts pirmais Siguldas Jaunās pils terases vakars – maģiskas mūzikas pavadījumā sagaidot saulrietu pār mirdzošo Gaujas senielejas pamali.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.