Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas pilsdrupu estrādē 2. septembrī viesosies Tuta ar koncertu “Vasaras ceļojums”

2021-08-03

Tutas koncerts “Vasaras ceļojums” aicina mazos skatītājus un klausītājus 2. septembrī plkst. 16.00 Siguldas pilsdrupu estrādē satikt bērnu iemīļotā seriāla “Tutas lietas” varoņus – burvīgo Tutu un viņas draugus Lapsu un Feneku.

Priekpilnā muzikālajā vasaras ceļojumā mazie koncerta apmeklētāji varēs dziedāt un dejot līdzi sev zināmajām dziesmām. Koncertā skanēs oriģināldziesmas no seriāla “Tutas lietas”, kas vedīs gan uz jūru, gan mežu, gan vecmāmiņas dārzu, gan Čučumuižu. Koncertā Tutai pievienosies arī viņas draugi – lielā Lapsa, Feneks, mūziķu grupa, kā arī Tutas dziesmu autore, Amsterdamā dzīvojošā latviešu komponiste, dziedātāja un pianiste Laura Polence.

Koncerts ilgs 45 minūtes un ir piemērots arī vismazākajiem skatītājiem. Pēc koncerta būs iespējams nofotografēties ar lielo Lapsu un Feneku, kā arī iegādāties “Tutas lietu” rotaļlietas, grāmatas, mūzikas albumus.

Koncerts notiks, ievērojot valstī spēkā esošos noteikumus Covid-19 izplatīšanās ierobežošanai. Koncertu varēs apmeklēt cilvēki, kuri:

  • ir vakcinējušies pret Covid-19;
  • ir pēdējā pusgada laikā pārslimojuši Covid-19;
  • pēdējo 48 stundu laikā ir veikuši Covid-19 testu un tas ir negatīvs;
  • pēdējo 6 stundu laikā ir veikuši Covid-19 ātro antigēna testu un tas ir negatīvs;
  • bērni līdz 12 gadu vecumam (kas nav vakcinēti, pārslimojuši, un viņiem nebūs jāveic Covid-19 tests) kopā ar vecākiem, kas varēs uzrādīt digitālo Covid-19 sertifikātu.

Apmeklējot koncertu, pie ieejas būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, Covid-19 sertifikāts vai analīžu rezultāti.

Biļetes cena – no 10 līdz 15 eiro. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās, tostarp tiešsaistē šeit. Biļete jāiegādājas katram neatkarīgi no vecuma.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.