Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

SIA “Jumis” aicina piedalīties lielgabarīta un citu atkritumu veidu šķirošanas akcijā

2021-09-13

Vides apsaimniekošanas uzņēmums Siguldas pilsētas SIA “Jumis” aicina Siguldas pilsētas, Mores, Allažu un Siguldas pagasta iedzīvotājus piedalīties mājsaimniecībā uzkrāto lielgabarīta, nolietoto riepu, zaļo un dārza atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā, kas norisināsies 27. septembrī no plkst. 14.00 līdz 18.00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā “Zemdegas”.

Lai pieteiktos akcijai, nepieciešams aizpildīt reģistrācijas anketu, kura pieejama šeit. Ierodoties šķirošanas laukumā, ikvienam akcijas dalībniekam būs jāuzrāda iepriekšējais rēķins par atkritumu apsaimniekošanu vai arī ar Siguldas pilsētas SIA “Jumis” noslēgtā līguma numurs.

Pirms sašķiroto atkritumu nodošanas, “Jumis” aicina pārliecināties, ka tie ir sašķiroti pareizi. Lielgabarīta atkritumi – mēbeles (dīvāni, skapji, krēsli, datorkrēsli, galdi, kumodes, sekcijas), matrači, apšūtie paklāji, bērnu ratiņi un citi. Zaļie dārza atkritumi – zāle, koku lapas, nezāles, nelieli zariņi (ar stumbra diametru līdz 2 cm). Nolietotas riepas – četras vieglo automašīnu vai motociklu riepas.

Iedzīvotāji, kuriem 27. septembrī nav iespēju lielgabarīta, nolietotās riepas vai zaļos atkritumus nogādāt šķirošanas laukumā “Zemdegas” saviem spēkiem, tiek aicināti līdz 17. septembrim pieteikt maksas transporta pakalpojumu, rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv. Transporta pakalpojums pieejams ierobežotā apjomā.

Jautājumu gadījumā par Siguldas pilsētas SIA “Jumis” akcijas norisi un citiem pakalpojumiem aicinām sazināties ar uzņēmuma klientu centru, zvanot uz tālruņa numuru 26112288 vai rakstot uz e-pasta adresi info@jumis.lv.

Ierodoties atkritumu pieņemšanas laukumā, apmeklētāji lūgti rūpīgi izvērtēt un ievērot drošības pasākumus, par kuriem katra persona, nododot savus lielgabarīta un zaļos dārza atkritumus, atbildību uzņemas individuāli. Atvestos atkritumus jānovieto tikai tam paredzētajās vietās, patstāvīgi uzņemoties atbildību arī par smagu priekšmetu drošu pārvietošanu.

Šķirošanas laukumu nekādā gadījumā nedrīkst apmeklēt, ja novērotas jebkādas saslimšanas pazīmes, tostarp klepus, iesnas, kakla sāpes, paaugstināta temperatūra, kā arī starp sašķirotajiem atkritumiem nedrīkst atrasties izlietotas salvetes, kabatas lakatiņi, cimdi un sejas aizsargmaskas.

Iedzīvotāji aicināti pēc šķirošanas laukuma apmeklējuma rūpīgi nomazgāt un nepieciešamības gadījumā arī nodezinficēt rokas. Akcijas dalībnieki aicināti ievērot savstarpējo distancēšanos, par kuru katra persona, apmeklējot laukumus, atbildību uzņemas individuāli.