Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aicina darba meklētājus un nodarbinātos pieteikties mācībām

2021-09-27

Nodarbinātības valsts aģentūra aicina darba meklētājus un nodarbinātos, kuriem jāpilnveido savas profesionālās prasmes un iemaņas, pieteikties mācībām atvērto tiešsaistes kursu platformās. Tā ir iespēja iegūt vai uzlabot gan digitālās prasmes, zināšanas un profesionālās iemaņas tādās jomās kā uzņēmējdarbība, datorzinības, datu zinātne, informācijas tehnoloģijas, profesionālās ievirzes svešvalodu apguve, gan citas prasmes.

Darba meklētājs vai nodarbinātais var iesaistīties kā no sešām mācību programmām. Nodarbinātības valsts aģentūra nodrošina mācību izdevumu kompensāciju – līdz 500 eiro.  Mācību izdevumi tiek kompensēti 50 darba dienu laikā pēc kursa apguves apliecinoša dokumenta un maksājumu apliecinoša dokumenta saņemšanas. Tāpat ir iespēja saņemt avansa maksājumu 50% apmērā par katru no izvēlētajām mācību programmām. Par mācībām atvērto tiešsaistes kursu platformās bezdarbniekiem tiks maksāta arī stipendija – 5 eiro par mācību dienu.

Mācības starptautiskajās tiešsaistes kursu platformās notiek svešvalodās, piemēram, angļu, franču, krievu, vācu un citās, tāpēc, izvēloties mācību platformu un programmu, nepieciešams pievērst uzmanību tam, kādās valodās tiek piedāvāta izvēlētā kursa apguve.

Pieteikšanās kursiem noris elektroniski, aizpildot pieteikumu, kas pieejama Nodarbinātības valsts aģentūras tīmekļa vietnē.

Plašāka informācija par kursiem, piedāvājumu un mācību programmu apskatāma Nodarbinātības valsts aģentūras tīmekļa vietnē vai jebkurā Nodarbinātības valsts aģentūras filiālē.