Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pašvaldības policija uzsākusi patrulēt visā jaunā novada teritorijā

2021-09-27

Jau kopš jūlija Siguldas novada Pašvaldības policija veic patrulēšanu visā jaunizveidotajā Siguldas novada teritorijā, tostarp Mālpils, Krimuldas, Lēdurgas un Inčukalna pagastā, un, lai vēl operatīvāk reaģētu uz izsaukumiem un uzraudzītu sabiedrisko kārtību, oktobrī Mālpilī, Inčukalnā un Krimuldā darbu uzsāks inspektori, kas ikdienā pārraudzīs attiecīgās teritorijas un kuru tiešie amata pienākumi būs saistīti ar pašvaldības saistošo noteikumu izpildes kontroli, kā arī cita veida sabiedriskās kārtības nodrošināšanas funkcionālajiem pasākumiem.

Aicinām Pašvaldības policijai ziņot par situācijām, kad tiek apdraudēta sabiedriskā kārtība un drošība, tostarp par nekārtībām vai personu izdarītajiem pārkāpumiem sabiedriskās vietās, par personu apdraudējumu, bērnu tiesību pārkāpumiem, kā arī par klaiņojošiem bezsaimnieka dzīvniekiem apdzīvotās vietās. Tāpat Pašvaldības policijai var ziņot par citu veidu likumpārkāpumiem, tostarp epidemioloģiskās drošības prasību neievērošanu Covid-19 ierobežošanai, kā arī par pašvaldības saistošo noteikumu neievērošanu.

Lai Siguldas novada iedzīvotāji jebkurā situācijā varētu ātri un ērti sazināties ar Pašvaldības policiju, darbojas diennakts dežūrtālrunis – uz tālruņa numuru 26160288 var ne tikai zvanīt jebkurā diennakts laikā, bet arī sūtīt ziņas, fotogrāfijas un video lietotnē “WhatsApp”. Ar Siguldas novada Pašvaldības policiju var sazināties arī Siguldas mobilās lietotnes sadaļā “Ziņo Pašvaldības policijai”, rakstot uz oficiālo e-pasta adresi policija@sigulda.lv, zvanot uz sekretariāta informatīvo tālruņa numuru 67972008 darba laikā (kvalitātes nolūkos sarunas tiek ierakstītas) vai rakstot oficiālu iesniegumu.