Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Šonedēļ noris dekorāciju apsekošana Pils ielā; iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi

2021-10-26

Šonedēļ Pils ielas posmā no Ausekļa līdz Raiņa ielai Siguldā norisināsies dekorāciju apsekošana un tiks veikti nepieciešamie remontdarbi. Darbu laikā tiks izmantots pacēlājs, kas var atrasties arī uz ceļa braucamās daļas, līdz ar to iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi, riteņbraucējiem un autovadītājiem apbraucot darbu veicējus.

Pils ielas posmu no Ausekļa līdz Raiņa ielai jau divus gadus ikdienā rotā vairāk nekā 800 metru garas lampiņu virtenes, kas jo īpaši gada tumšajā laikā palīdz veidot gaišāku pilsētvidi.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!