Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdien norisināsies Diānas Zandes tiešsaistes lekcija “Vienkārši par sarežģīto pusaudzi”

2021-10-27

Piektdien, 29. oktobrī, plkst. 18.00 tiešsaistē norisināsies Diānas Zandes lekcija “Vienkārši par sarežģīto pusaudzi”. Diāna Zande ir zinātņu doktore klīniskajā psiholoģijā, kognitīvi biheiviorālā terapeite un supervizore. Lekcija norisināsies platformā Zoom. Lai saņemtu piekļuves saiti, nepieciešams reģistrēties, aizpildot pieteikuma anketu šeit. Tiešsaistes lekcija norisināsies Veselības dienu laikā un to organizē “Lielo ģimnāzija”.

Lekcijā “Vienkārši par sarežģīto pusaudzi” tiks iezīmēti pusaudža vecuma posmam raksturīgie izaicinājumi un būtiskākie attīstības stūrakmeņi, kas ļaus pārdomāt, kā labāk izprast, atbalstīt un motivēt savus jauniešus un kā sekmīgāk sarunāties ar pusaudzi, lai viņš ieklausītos.

Lekcijas vadītāja Diāna Zande ir lektore Rīgas Stradiņa universitātē, kā arī jau divdesmit gadus vada dažādas nodarbības un seminārus skolās, organizācijās un uzņēmumos.

Jau ziņots, ka šogad, atbilstoši situācijai valstī, Veselības dienu aktivitātes norisināsies tiešsaistē, kā arī individuāli. Līdz pat 31. oktobrim ikviens aicināts piedalīties individuālā virtuālajā izaicinājumā lietotnē “Strava”, bet piektdien, 29. oktobrī, plkst. 10.00 uz nelielu izkustēšanos aicinās Siguldas Sporta centra trenere Fanija Šitca, kura tiešsaistē, platformā YouTube un vietnē Facebook, parādīs vieglus vingrojumus sēdoša darba darītājiem un skolēniem.

Daļa aktivitāšu tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/018 “Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.