Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Bibliotēkas apmeklētājiem klātienē ir slēgtas

2021-10-27

Saskaņā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju un kultūrvietu ierobežojumiem līdz 15. novembrim Siguldas novada bibliotēka apmeklētājiem klātienē slēgta, nenotiek arī grāmatu apmaiņa. Apmeklētājiem klātienē slēgtas arī Siguldas novada bibliotēkas struktūrvienības: Allažu bibliotēka, Siguldas pagasta bibliotēka, Jūdažu Bibliotēka un sabiedriskais centrs, Mores bibliotēka, Inciema bibliotēka, Lēdurgas bibliotēka, Atmodas bibliotēka, Krimuldas bibliotēka, Turaidas bibliotēka, Inčukalna bibliotēka, Mālpils bibliotēka, Sidgundas bibliotēka.

Bibliotēkas darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.00 turpina sniegt uzziņas un konsultācijas attālināti, zvanot uz tālruni 67973258 vai rakstot e-pastā biblioteka@sigulda.lv.

Grāmatu nodošanas termiņi tiek pagarināti automātiski.

Bibliotēka aicina izmantot bezmaksas e-resursus: e-grāmatu bibliotēku 3td.lv, digitālos resursus (#Ēkultūra). Piekļuves datus attālinātai reģistrācijai iespējams iegūt, autentificējoties ar vietnes www.latvija.lv piedāvātajām iespējām, Siguldas novada pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv sadaļā “E-pakalpojumi” un aizpildot iesniegumu “Jauna lietotāja reģistrācija Siguldas novada bibliotēkā”. Tāpat bibliotēka aicina izmantot arī Latvijas Nacionālās bibliotēkas Digitālajā bibliotēkā pieejamās kolekcijas, papildus studiju un pētniecības nolūkos iespējams piekļūt vairāk nekā 20 pilntekstu ārvalstu abonētajām datubāzēm, Nacionālajai enciklopēdijai, digitālajiem resursiem: periodika.lvgrāmatu kolekcijaLatvija Nacionālā digitālā kolekcijaKartogrāfisko materiālu kolekcijaZudusī Latvija un citviet.

Bibliotēka aicina sekot tās aktualitātēm sociālo tīklu Facebook, Instagram un Twitter kontos.