Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Lūdz atsaukties aculieciniekus koprades laboratoriju ekspozīcijas sabojāšanā

2021-11-24

Ir pagājušas vien 4 dienas, kad Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā esošajās koprades laboratorijās iekārtota jauna ekspozīcija “#S!mtiemsajūtu”, kurā, iedvesmojoties no latviešu tautas un autorpasakām, atspoguļotas četras pasakās paustās vērtības – piedošana, mīlestība, brīnums un vēlēšanās. Diemžēl šodien konstatēts, ka kāds šo ar mīlestību radīto darbu ir izpostījis. Siguldas novada pašvaldība un Pašvaldības policija lūdz atsaukties aculieciniekus, kuriem ir informācija un nodot to, zvanot uz diennakts dežūrtālruni 26160288 vai sūtot ziņas lietotnē “WhatsApp”.

Trešdien, 24. novembrī, koprades laboratorijās, kuras kultūra apdzīvo turpat gadu, lai radītu kultūras un mākslas klātesamību, pieejamību, kamēr citas iestādes ir slēgtas, kā arī dotu platformu sabiedrības līdzdalībai, konstatēti bojājumi, izvandīti namiņi, noplēsti marķieri, ar rupjiem vārdiem apzīmēti namiņi un mēbeles, izmētātas bumbas un atlauzts lādes vāks. Tāpat arī paņemtas skaisti iesaiņotās dāvaniņas un sabojātas citas ekspozīcijas lietas, kuras Alberta koledžas Pasākumu producēšanas programmas 1. kursa studenti sadarbībā ar mākslinieci Ivetu Bamberi bija ar mīlestību veidojuši.

Aicinām sabiedrību būt līdzatbildīgiem, savukārt tiem, kas paveica šo nedarbu, lūdzam atsaukties, jo tas var kalpot kā vainu mīkstinošs apstāklis!

Ar Siguldas novada Pašvaldības policiju var sazināties:

  • zvanot uz diennakts dežūrtālruni 26160288 vai sūtot ziņas lietotnē “WhatsApp”;
  • Siguldas mobilajā lietotnē, sadaļā “Ziņo Pašvaldības policijai”;
  • rakstot uz oficiālo e-pasta adresi policija@sigulda.lv;
  • zvanot uz sekretariāta informatīvo tālruni 67972008 darba laikā (kvalitātes nolūkos sarunas tiek ierakstītas);
  • rakstot iesniegumu, ko ārkārtējās situācijas laikā ir iespējams ievietot pastkastē pie ieejas Pašvaldības policijas telpās Ausekļa ielā 6, Siguldā.