Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Šodien notiks Siguldas novada Attīstības programmas projekta publiskā apspriešana tiešsaistē

2021-11-29

Līdz 12. decembrim norisinās publiskā apspriešana Siguldas novada Attīstības programmas 2021.–2027. gadam projektam. Ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus saistībā ar Covid-19 infekcijas izplatības pārvaldību, publiskās apspriešanas sanāksme notiks šodien, 29. novembrī, plkst. 18.00 attālinātā režīmā. Sanāksme tiks pārraidīta tiešraidē Siguldas novada pašvaldības lapā sociālo tīklu vietnē Facebook, kā arī platformā YouTube. Tiešraides laikā iedzīvotājiem būs iespēja komentāru sadaļā uzdot jautājumus un izteikt savu viedokli.

Aicinām iedzīvotājus sekot izstrādes procesam un sniegt priekšlikumus Attīstības programmas 2021.–2027. gadam redakcijai. Ar dokumentu var iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv šeit, kā arī pašvaldības klientu apkalpošanas centros.

Piedalīties publiskajā apspriešanā un iesniegt atsauksmes un priekšlikumus var elektroniski, rakstot uz e-pasta adresi inga.zalite@sigulda.lv vai Siguldas novada klientu apkalpošanas centros, kā arī valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv.

Saskaņā ar likumu “Par pašvaldībām” 14. panta otrās daļas 1. punktu, pašvaldībām, lai izpildītu savas funkcijas likumā noteiktajā kārtībā, ir pienākums izstrādāt pašvaldības teritorijas attīstības programmu un teritorijas plānojumu. Teritorijas attīstības plānošanas likuma 12. panta pirmā daļa nosaka, vietējā pašvaldība izstrādā un apstiprina vietējās pašvaldības attīstības stratēģiju, attīstības programmu, teritorijas plānojumu, lokālplānojumus, detālplānojumus un tematiskos plānojumus.

Attīstības programmā tiek ietvertas vidēja termiņa prioritātes un rīcības virzieni (pasākumu kopums), rīcības plāns un investīciju plāns, kurus izstrādā ne mazāk kā triju gadu periodam, kā arī attīstības programmas īstenošanas uzraudzības un novērtēšanas kārtība, kurā noteikti rezultatīvie rādītāji un uzraudzības pārskata sniegšanas biežums un saturs.