Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Informācija par banku filiāļu darbību Siguldas novadā

2021-11-29

Banku klienti visā Latvijā arvien vairāk dod priekšroku savas finanses kārtot digitālajos kanālos jebkurā sev ērtā vietā un laikā. Līdz ar banku klientu digitālo pakalpojumu attīstīšanos un klientu ieradumu maiņu AS “Swedbank” ir lēmuši pārstrukturēt savu darbību un Siguldas filiālē klientus klātienē apkalpot līdz 14. janvārim​. Tas nozīmē, ka Siguldas novadā darbosies tikai AS “SEB banka” klātienes finanšu konsultāciju centrs. Rūpējoties par savu un citu veselību, abas bankas, kuras darbojas Siguldā, aicina savus klientus izmantot digitālos pakalpojumus un attālinātās konsultācijas.

Ņemot vērā digitālo kanālu būtisku nozīmi mūsdienu finanšu jautājumu risināšanā, “Swedbank” stiprinās konsultāciju centra un attālināto kanālu nodrošinājumu klientu turpmākai ērtībai. Savukārt fiziskās apkalpošanas resursi tiks pastiprināti novirzīti uz lielākajiem finanšu centriem. Tādēļ Siguldas pilsētas un apkārtnes klientus no 15. janvāra “Swedbank” aicinās apmeklēt filiāli “Alfa” Rīgā, vai kādu citu no 20 bankas filiālēm visā Latvijā.

“Swedbank” aicina ņemt vērā, ka pēdējā diena, kad Siguldas apkārtnes iedzīvotāji tiks apkalpoti filiālē, Pils ielā 13, būs 14. janvāris. Tādēļ, ja ir nepieciešamība pēc klātienes konsultācijas Siguldā, banka aicina laikus ieplānot un pieteikt filiāles apmeklējumu, kas šobrīd pieejams tikai ar iepriekšējo pierakstu. To ātri un ērti iespējams izdarīt mobilajā lietotnē, sadaļā “Kontakti”, internetbankā vai zvanot uz tālruņa numuru 67445555.

“SEB bankas” filiāle, Krišjāņa Valdemāra iela 1A, no 15. janvāra būs vienīgais klātienes finanšu konsultāciju centrs Siguldas novadā. Tajā klienti aicināti vērsties tikai, ja apmeklējums ir kritiski svarīgs vai to nav iespējams saņemt attālināti. Klientu ērtībai un drošībai apkalpošanu klātienē var saņemt tikai pēc iepriekšēja pieraksta. “SEB bankas” tīmekļa vietnē ir izstrādāta vizītes pieteikuma forma, kas sniedz iespēju izvēlēties konkrēto filiāli un vizītes laiku.

Līdz ar Covid-19 pandēmiju bankas īpaši aktīvi strādājušas, lai arvien plašāks pakalpojumu klāsts klientiem ir pieejams attālināti un digitāli. Attālināti klienti var veikt maksājumus, pieteikt norēķinu karti, mainīt limitus, veikt izmaiņas līgumos, saņemt konsultāciju par jebkuru jautājumu video formātā, noformēt aizdevumus, veikt ieguldījumus un citus pakalpojumus. Tāpat bankas aicina izmantot savas mobilās lietotnes, internetbankas un dažādus attālinātus konsultāciju kanālus. Darbību Siguldas novadā saglabā līdz šim visi uzstādītie bankomāti, kuros var veikt naudas iemaksu un izmaksu.