Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Šonedēļ darbu atsāks Siguldas Sporta centra Ūdens parks

2021-11-30

No ceturtdienas, 2. decembra, darbu atsāks Siguldas Sporta centra Ūdens parks, kurā mazie un lielie ūdens prieku baudītāji varēs droši un nesteidzīgi atpūsties. Ūdens parkā mazākajiem apmeklētājiem pieejams īpaši silta ūdens baseins ar slidkalniņiem un ūdenskritumu, bet lielākajiem – ūdens kaskādes muskuļu saspringuma atbrīvošanai, kā arī trīs dažādas pirtis ikviena gaumei: sauna, tvaika un infrasarkanā. Tāpat apmeklētājiem pieejamas hidromasāžas gultas un dušas, kā arī džakuzi vanna.

Ūdens parks būs atvērts 4 dienas nedēļā no ceturtdienas līdz svētdienai: ceturtdienās un piektdienās no plkst. 17.30 līdz 20.30, brīvdienās no plkst. 10.30 līdz 19.30.

Apmeklējums pieejams tikai ar iepriekšēju rezervāciju caur mobilo lietotni Bookla. Rezervēt sev ērtāko laiku var jau no šodienas, 30. novembra.

Kā jāveic rezervācija?

  1. Nepieciešama mobilā lietotne Bookla, kuru var bez maksas lejupielādēt gan Android, gan Apple telefoniem tīmekļa vietnē www.bookla.eu/lv.
  2. Lejupielādējot lietotni, nepieciešams reģistrēties, atrast Siguldas Sporta centra Ūdens parku un izvēlēties sev piemērotāko laiku apmeklējumam.
  3. Reģistrācija un rezervācija lietotnē ir bez maksas.

Apmeklējumu būs iespēja rezervēt ik pa pilnai stundai un viena apmeklējuma laiks ir ne vairāk kā 2 stundas, ieskaitot laiku ģērbtuvēs. Ūdens parka cenrādis ir pieejams šeit. UzrādotSiguldas novada iedzīvotāja ID karti, tiek piešķirta 10% atlaide, bet brīvdienās un svētku dienās – 20% atlaide.

Saskaņā ar valstī noteiktajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem, Ūdens parku iekštelpās drīkst apmeklēt:

  • pieaugušie ar sadarbspējīgu (vakcinācijas vai pārslimošanas) Covid-19 sertifikātu;
  • bērni no 12 gadiem ar negatīvu laboratoriski vai izglītības iestādē veiktu testu, kas nav vecāks par 72 stundām;
  • skolēni līdz 12 gadiem ar negatīvu izglītības iestādē veiktu testu;
  • pirmsskolas vecuma bērni bez testa, bet apmeklējums ir tikai kopā ar pieaugušo, kuram ir sadarbspējīgs (vakcinācijas vai pārslimošanas) Covid-19 sertifikāts.

Ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda QR kods un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). QR kodu iespējams lejuplādēt savā tālrunī vai izdrukāt no tīmekļa vietnes www.covid19sertifikats.lv. Visās telpās obligāti ir jālieto sejas un deguna aizsargmaska līdz atpūtas zonai un jāievēro divu metru distance vienam no otra.

Siguldas Sporta centrs informē, ka šobrīd apmeklētājiem nebūs pieejamas ūdens slīdrenes, kā arī kafejnīca.