Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Fischer slēpošanas centrs uzsāk ziemas sezonu

2021-11-30

Sniega kārta, kas klāj zemi, ļauj jau šodien, 30. novembrī, distanču slēpotājiem atklāt sezonu Fischer slēpošanas centrā. Patlaban​ slēpotājiem pieejams 1,25 kilometru aplis slidsolim, klasikas špūre slēpošanas centrā vēl nav pieejama, taču, paralēli ražojot sniegu, tā tiks nodrošināta. Šonedēļ servisa ēka būs atvērta darbdienās no plkst. 18.00 līdz 21.00, bet brīvdienās – no plkst. 10.00 līdz 21.00.

Fischer slēpošanas centrs informē, ka saistībā ar elektrības cenu pieaugumu, ir veiktas izmaiņas trases izmantošanas izcenojumā. No šīs ziemas sezonas distanču slēpošanas trases izmantošana pieaugušajiem maksā 3 eiro dienā, bet skolēniem, studentiem, pensionāriem – 2.50 eiro dienā. Fischer slēpošanas centrs regulārajiem slēpotājiem iesaka iegādāties sezonas abonementu, kas pieaugušajiem maksā 60 eiro, bet skolēniem, studentiem un pensionāriem – 50 eiro uz visu 2021./2022. gada ziemas sezonu. Savukārt inventāra nomas un inventāra apkopes cenas ir mainītas nebūtiski, tāpat arī cenas par instruktoru pakalpojumiem saglabājušās iepriekšējās sezonas līmenī. Informācija par izcenojumu Fischer slēpošanas centrā apskatāma šeit.

Arī šogad Siguldas novada pirmskolas izglītības iestāžu audzēkņiem un vispārizglītojošo skolu skolēniem trases izmantošana un inventārs slēpošanai ir bezmaksas.

UzrādotSiguldas ID karti, tiek piešķirta 10% atlaide gan distanču trases izmantošanai, gan inventāra nomai.