Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas novads trešo gadu pēc kārtas atzīts par suņiem draudzīgāko novadu

2022-01-13

Janvāra sākumā tīmekļa vietnē arsuni.lv paziņoti 2021. gada suņiem draudzīgākie novadi Latvijā. Siguldas novads, saglabājot titulu trešo gadu pēc kārtas, kļuvis par līderi arī 2021. gadā, aiz sevis atstājot Cēsu, Talsu, Dienvidkurzemes un Kuldīgas novadu.

Siguldas novads var lepoties ne vien ar vairākām suņiem draudzīgajām ēdināšanas vietām, bet arī dažādām maršrutu pastaigu takām, kas četrkājainajiem draugiem ļauj kārtīgi izkustēties.

Kā norāda tīmekļa vietnē pieejamā informācija, suņu īpašnieki visa gada garumā veic balsošanu par mūsdienīgiem uzņēmējiem, publiskām vietām, apskates objektiem un ēdināšanas vietām, kuros suņu saimnieki ir gaidīti ar saviem mīluļiem. Līdz šim apkopotās vietas apskatāmas šeit.