Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Janvāra piektdienās Siguldas pagasta Kultūras namā ir iespēja vakcinēties pret Covid-19

2022-01-13

Siguldas pagasta Kultūras namā (Zinātnes ielā 7, Siguldā) janvāra piektdienās turpinās vakcinācijas pret Covid-19. Iedzīvotājiem būs iespēja vakcinēties 14., 21. un 28. janvārī no plkst. 9.00 līdz 16.00. Pieejamās vakcīnas: “Comirnaty” (“Pfizer-BioNTech”); Spikevax (Moderna); “Janssen” (“Johnson & Johnson”).

Šajā punktā vakcīnu varēs saņemt gan tie iedzīvotāji, kuri būs pieteikušies tīmekļa vietnē www.manavakcina.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 8989, vai, lai sazinātos ar Siguldas pagasta Kultūras nama vakcinācijas punktu, zvanot uz tālruņa numuru 8828 vai 67799977, gan bez iepriekšējas pieteikšanās, tomēr tādējādi var veidoties rindas un aicinām rēķināties ar uzgaidīšanas laiku.

Iedzīvotājiem ir iespēja saņemt gan pirmreizējo vakcināciju, gan balstvakcināciju. Kā skaidro Nacionālais veselības dienests, gan pirmreizēja vakcinācija, gan balstvakcinācija īpaši vēlama cilvēkiem vecumā no 40 gadiem, sevišķi senioriem, kas ir vecāki par 65 gadiem, un augsta riska pacientiem ar novājinātu imūnsistēmu.

Tāpat pret Covid-19 vakcinēties iespējams Siguldas slimnīcā katru trešdienu no plkst. 10.00 līdz 14.00 ar iepriekšēju pierakstu, otrdienās zvanot uz tālruņa numuru 26540052. Vakcinācijas kabinets atrodas Lakstīgalas ielā 13, Siguldas slimnīcas administratīvajā korpusā, 2. stāvā. Atgādinām, ka vakcinācija turpinās arī pie ģimenes ārstiem.

Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir). Uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Savukārt lai veiktu Covid-19 testu, iedzīvotāji aicināti zvanīt uz vienoto tālruņa numuru 8303, kur tiks norādīta tuvākā pieejamā un ātrākā iespēja testa veikšanai. Siguldā analīzes var veikt E. Gulbja laboratorijas bezkontakta analīžu nodošanas iekārtas punktā, kas atrodas Raiņa ielā 1, Siguldā. Plašāka informācija par bezkontakta analīžu nodošanu šeit.

Dažāda tipa analīzes, tostarp Covid-19 analīzes personām bez simptomiem, iespējams nodot arī Siguldas E. Gulbja Laboratorijas pieņemšanas punktā Lakstīgalas iela 13, kā arī Siguldas Centrālās laboratorijas filiālē, kas atrodas Leona Paegles ielā 3.