Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Atzīmēta Lēdurgas Kultūras nama 40 gadu jubileja

2022-05-16

14. maijā Lēdurgas Kultūras namā ar krāšņām svinībām tika atzīmēta kultūras nama 40. dzimšanas diena. Par godu tai tika organizēta viktorīna, sirsnīgs amatiermākslas kolektīvu koncerts, bet svinību noslēgumā – balle.

Viktorīnā, kura notika sadarbībā ar “MD viktorīnu”, piedalījās 6 komandas. Balvas saņēma visas komandas, taču ātrākie un zinošākie bija komanda “Krišjāņi”, gūstot 1. vietu, savukārt 2. vietā ierindojās komanda “Trīs paaudzes”, 3. vietā – “Metieniņš”.

Svētku koncertā piedalījās Lēdurgas Kultūras nama amatiermākslas kolektīvi un ciemiņi – Agra Daņiļēviča vadītais deju kolektīvs “Dzirnas”. Pēc koncerta vestibilā notika dzimšanas dienas sadziedāšanās.

Svinību viesi kārtīgi izdejojās ballē, kurā uzstājās grupa “Klintsons un logo”. Savukārt diskotēka bija Gunārs Vilde pārziņā, vienlaikus iepazīstinot ciemiņus ar Lēdurgas Kultūras nama vēsturiskiem faktiem un nozīmīgajiem notikumiem. Kultūras nama telpās varēja aplūkot dažādas ekspozīcijas, kuras saistītas ar tā vēsturi, kā arī fotografēties izveidotajā astoņdesmito gadu stila fotostūrī!

Fotogalerija no dzimšanas dienas viktorīnas apskatāma šeit.
Fotogalerija no svētku koncerta apskatāma šeit.