Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aizvadīts “KS čempionāts” 5. posms

2022-08-08

Aizvadīts pludmales volejbola sacensību “KS čempionāts” 5. posms. Tajās sieviešu grupā piedalījās 14 dalībnieces, vīriešu grupā – 12 dalībnieki.

Par “QUEEN” titulu šajā sacensību posmā cīnījās Rūta Zīle, Katrīna Kosmačeva, Gunta Blūmiņa, Annija Āboliņa un Līva Marta Poča. Otro “QUEEN” titulu šajā sezonā izcīnija Annija Āboliņa. Cīņā par “KS” titulu iesaistījās Anda Briede, Annija Vītoliņa, Agneta Gavare, Signe Streipa un Monta Bērze. Uzvaras laurus plūca Agneta Gavare.

Cīņa par “KING” titulu tikās Jānis Ozoliņš, Krišjānis Veinbergs, Mārtiņš Auziņš un Dāvis Martins Vēvers. Jau trešo titulu pēc kārtas izcīnīja Mārtiņš Auziņš. “KS” titula cīņas aizvadīja Ainārs Uzuls, Valdis Dubinskis, Ernests Neimanis un Ivo Pakalns. Titulu ieguva Valdis Dubinskis.

“KS čempionāta” noslēdzošais posms notiks 18. augustā.
 

Informāciju sagatavoja:
Sporta kluba “NUKI” valdes loceklis
Gvido Gailītis