Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Latvijas čempiona tituls golfa kroketā Siguldas klubam “SIG-LIG”

2022-09-21

Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldā un Ikšķilē norisinājās Latvijas atklātais čempionāts golfa kroketā, kurā 8 labāko dalībnieku skaitā bija 5 Siguldas kroketa kluba “SIG-LIG” kroketisti. Latvijas čempiona titulu ieguva Siguldas kluba pārstāvis Jānis Šteins.

Latvijas atklātais čempionāts golfa kroketā ir sezonas nozīmīgākās sacensības. Tajā piedalās 24 labākie sportisti, kuri cīnās par kausu un Latvijas čempiona titulu. Neskatoties uz rudenīgi mainīgajiem apstākļiem, cīņas bija spraigas un aizraujošas.

Turnīrā piedalījās gan vīrieši, gan sievietes, jo kroketā ļoti būtiska ir precizitāte un stratēģija, nevis vienkārši fizisks spēks. Starp 8 labākajiem vienīgā dāma bija “SIG-LIG” kroketa kluba pārstāve Līga Usāne, kas šogad veiksmīgi piedalījās arī 1. Eiropas čempionātā sievietēm golfa kroketā.

Siguldā ir viens golfa kroketa laukums, kas ir atvērts jau kopš 2010. gada, kas uzņēmis gan starptautiska, gan vietēja mēroga sacensības, kā “Baltic Open” un Latvijas čempionātus.

Plašāka informācija apskatāma šeit.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas kroketa un Siguldas šaha kluba pārstāve Sandra Harlinska
Foto: Sandra Harlinska