Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

“Adven” klientiem pieejams digitāls rīks siltumenerģijas patēriņa atspoguļošanai

2022-09-22

Enerģijas uzņēmumam “Adven” sadarbojoties ar attālinātās skaitītāju nolasīšanas un siltummezglu regulācijas risinājumu izstrādātāju, ir tapis digitālais rīks, kas palīdzēs gan daudzdzīvokļu māju īpašniekiem, gan apsaimniekotājiem un pašvaldību energopārvaldniekiem pieņemt izsvērtus lēmumus par energoefektivitātes uzlabojumu nepieciešamību objektos. Šāds pakalpojums būs pieejams centralizētās siltumapgādes klientiem arī Siguldā, kur “Adven” nodrošina siltumapgādes operatora funkciju.

Klientu patēriņa attālināto datu nolasīšana centralizētās siltumapgādes sistēmās sniedz iespēju ātrāk reaģēt uz objektā esošo iekārtu bojājumiem, nodrošinot augstāku sniegtā pakalpojuma kvalitāti. Tuvojoties jaunajai apkures sezonai un arvien pieprasītākai kļūstot vēlmei sekot līdzi savam ikdienas siltumenerģijas patēriņam, pilnveidota esošā sistēma un rast risinājums, kā uzskatāmi un vienkārši atspoguļot patēriņa datus klientiem.

Sākotnēji šis rīks būs pieejams energopārvaldniekiem, namu apsaimniekotājiem, daudzdzīvokļu māju vecākajiem vai jebkuram iedzīvotājam, ja vien namu apsaimniekotājam ir savs portāls ar reģistrētiem lietotājiem.

Izstrādātais rīks paredz iespējas sistēmā redzēt, piemēram, objekta mēneša patēriņu salīdzinājumu pa dienām, patēriņa izmaiņas atkarībā no āra gaisa temperatūras, ziņojumus par bojājumiem un speciālistu ieteikumus, kā samazināt apkures izmaksas.

Video par digitālo rīku skatāms šeit.


Informāciju sagatavoja:
“Adven Latvia” komunikācijas konsultante