Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Iespēja piedalīties praktisko ideju ģenerēšanas darbnīcā Mālpilī

2022-09-29

7. oktobrī plkst. 12.00 Mālpils Kultūras centrā norisināsies praktisko ideju ģenerēšanas darbnīca “Mūsu idejas labākai dzīvei Siguldas novadā!”. Pieteikties aicināts ikviens, kurš ieinteresēts piedalīties darbnīcā, biedrību un nevalstisko organizāciju pārstāvji un citi, līdz 6. oktobrim aizpildot veidlapu, kas pieejama šeit.

Atminoties Imanta Ziedoņa teikto par skaisto, kam jāpalīdz parādīties, arī iedzīvotājiem jāliek lietā sev pieejamo nemateriālo resursu vieda kombinācija, kas sekmē kultūras aktivitāšu jēgpilnāku ietekmi uz Siguldas novada kopienas ikdienu un dzīves kvalitāti kopumā. Ne tikai kultūras aktivitāšu daudzveidība, bet arī sabiedrības aktīva līdzdalība var transformēt tradicionālo dzīves ritmu un piedāvāt iespējas jaunos, laikmeta garam atbilstošos kultūras norišu formātos.

Kā praktiski gūt labumu no jaunās Siguldas novada Kultūras nozares stratēģijas un iesaistīties tās īstenošanā? Kuri jaunās Kultūras nozares attīstības stratēģijas virzieni visvairāk ietekmēs manu labsajūtu manā kopienā un Siguldas novadā kopumā? Kādas manas idejas varētu kļūt par jauno kultūras aktivitāšu vadmotīvu? Varbūt jēdziens “sabiedrības līdzdalība” ir kas vairāk par socializēšanos, kopības sajūtu un jaunu prasmju attīstību? Kā varu kļūt par nozīmīgu sabiedroto kultūras stratēģijas ieviešanas komandai? Šo atbilžu praktisko pusi iepazīsiet praktiskā ideju ģenerēšanas darbnīcā, kurā notiks dinamisks un izzinošs darbs komandās arī savu prasmju pilnveidei un pielietojumam nākotnē.

Darbnīcu vadīs Vita Brakovska (maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā), biedrība “ZINIS”. Vitai ir vairāk nekā 13 gadu darba pieredze kapacitātes stiprināšanas pasākumu vadīšanā, 10 gadu starptautiska pieredze radošās domāšanas rosināšanā Baltijas un Neatkarīgo Valstu Sadraudzības (NVS) valstīs, vairāk nekā 15 gadu praktiska pieredze darbā ar cilvēkresursu attīstību. Vitai ir vairāk nekā 1400 pasākumu vadīšanas pieredze indivīda uzņēmējspēju aktivizēšanai. Saņēmusi Eiropas Komisijas atzinību par nacionālā konkursa “Ideju kauss” (LIAA) ieviešanu, ir Britu padomes radošās domāšanas metodes “Nākotnes pilsētas spēle” vadītāja.

Darbnīcas programma:

  • plkst. 11.45–12.00 ierašanās, reģistrācija;
  • plkst. 12.00–12.20 apsveicināšanās, iepazīšanās un tikšanās mērķis;
  • plkst. 12.20–12.50 pārskats par stratēģiskajiem virzieniem topošajā kultūras stratēģijā;
  • plkst. 12.50–14.10 ideju un vērtību darbnīca “Kultūras ieguldījums manas dzīves kvalitātes uzlabošanai”;
  • plkst. 14.10–14.30 pauze;
  • plkst. 14.30–15.50 ideju un vērtību darbnīca (turpinājums);
  • plkst. 15.50–16.20 pasākuma izvērtējums un noslēgums.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.