Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Būvuzņēmējs nav izpildījis līguma nosacījumus Krimuldas vidusskolas stadionā; tas apmeklējumam nav atvērts

2022-09-30

Saistībā ar Siguldas novada pašvaldības vienošanos ar būvuzņēmēju SIA “Buildimpeks” piektdien, 30. septembrī, bija jānodod ekspluatācijā Krimuldas vidusskolas stadions, taču, veicot teritorijas un būvobjekta apsekošanu, secināts, ka nav veikti atlikušie darbi stadionā kā, piemēram, līniju krāsošana, aprīkojama uzstādīšana. Līdz ar to stadions nav atvērts apmeklējumam.

Būvuzņēmējs SIA “Buildimpeks” devis solījumu izvest būvatkritumus, kas atrodas objektā, uzstādīt nepieciešamo aprīkojumu un veikt citus noslēguma darbus, kas līdz šim nav pabeigti.

Jau ziņots, ka Krimuldas vidusskolas stadions pēc rekonstrukcijas būs lielākais stadions Siguldas novadā un tur varēs ne tikai organizēt mūsdienīgas sporta nodarbības Krimuldas vidusskolas audzēkņiem, bet arī rīkot plašāka mēroga sacensības, piemēram, futbolā. Krimuldas vidusskolas stadiona rekonstrukciju veic SIA “Buildimpeks”, un kopējās būvniecības izmaksas ir turpat 1,5 miljoni eiro. Papildus tam Krimuldas vidusskolas stadiona rekonstrukcijas laikā izbūvēta arī velotrase, kas jau ir pieejama brīvā laika pavadīšanai un sportošanai. Trase veidota ar dažādu augstumu uzbērumiem, virāžām, platformām, kuras mērķtiecīgi savirknētas, lai sniegtu iespēju attīstīt ātrumu, izmantojot gravitācijas un ķermeņa smaguma centra savstarpējo mijiedarbību. Trase sastāv no dažādu grūtības pakāpju elementiem un ir piemērota visu līmeņu lietotājiem ar kalnu divriteņiem, skeitbordiem, skrejriteņiem, skrituļslidām, longbordiem un BMX.