Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Inčukalna Sporta centrā atklāta galda hokeja jaunā sezona

2023-01-24

Ar Latvijas čempionātu un junioru komandām galda hokejā atsākās 2022./2023. gada sezona. Pirmā spēle aizritēja 14. janvārī Inčukalna Sporta centrā.

Sacensībās piedalījās 21 komanda, kas ir otrs lielākais komandu skaits čempionātu vēsturē.  Galda hokejā piedalījās komandas no Inčukalna, Ventspils, Rīgas, Valmieras, Burtniekiem.  

“Inčukalna Galda hokeja kluba” (“Inčukalna GHK”) pirmais sastāvs ar Raineru un Sandi Kalniņiem, Matīsu un Mikusu Saulīšiem, Haraldu Galu un Kārli Balodi sastāvā izcīnīja bronzas medaļu. Savukārt pirmās līgas apļa turnīrā “Inčukalna GHK” pirmā komanda ierindojās 1. vietā, bet pusfinālā nācās atzīt “VJN Ventspils” pirmā sastāva pārākumu ar 4-9. Ar tādu pašu rezultātu spēlē par 3. vietu inčukalnieši uzveica “BJC Laimīte” otrā komandu, bet par čempioniem tika kronēti “BJC Laimīte” pirmā komanda.

Sudraba medaļas ‘”Inčukalna GHK” junioru otrajā sastāvā izcīnīja Rainers Neija, Rūdolfs Neija, Kristens Markus un Rodrigo Iga.