Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas badmintona kluba spēlētājs kļūst par divkārtēju čempionu

2023-02-06

Nedēļas nogalē Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā norisinājās Latvijas 2023. gada čempionāts badmintonā. Par divkārtēju valsts čempionu kļuva Siguldas badmintona kluba spēlētājs Artūrs Akmens.

Artūrs pārī ar kluba biedreni Anniju Rulli-Titavu bija pārliecinoši labākie jaukto dubultspēļu turnīrā. Finālā viņi uzvarēja Andi Bērziņu un Arīnu Babri no Valmieras 21:16, 21:14. Par bronzas laureātiem kļuva Artūrs Ķelpe (Baložu BK) un Liāna Lenceviča (Siguldas BK). Anete Priedniece (SBK/SSS) pārī ar jelgavnieku Paulu Eliasu Rozenvaldu šajā spēļu kategorijā ierindojās devītajā vietā.

Vēl vienu zelta medaļu A. Akmens izcīnīja vīru dubultspēļu turnīrā pārī ar Reini Kraukli (RTU/RSP), finālā pārspējot rīdziniekus Ediju Līviņu un Tomu Preinbergu 21:12, 24:22. Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas pārstāvis Dāvis Strazdiņš pārī ar Valkas spēlētāju Jāni Jaunslavieti palika 8. pozīcijā.

Vīru vienspēļu turnīra finālā Baložu kluba pārstāvis Niks Podosinoviks pārliecinoši pieveica Andi Bērziņu no Valmieras 21:5, 21:6. 3. vietu, neaizvadot “mazo finālu” pret siguldieti Artūru Akmens, ieguva vēl viens Baložu kluba badmintonists Artūrs Ķelpe. D. Strazdiņš ieņēma 11. vietu.

Dāmu vienspēlēs čempiones titulu ieguva Ieva Pope (RSP/RBS), kura izšķirošajā cīņā pārspēja Jekaterinu Romanovu no Siguldas 21:12, 21:19. Bronza SBK/SSS pārstāvei Anna Kupčai. Šajā spēļu kategorijā atzīstami panākumi arī citām jaunajām SBK/SSS spēlētājām Nikolai Muķielei (5. vieta), Leilai Annai Siliņai (9. vieta), Madarai Mackēvičai un Anetei Priedniecei (dalītā 11. vieta).

Apvienojot spēkus, J. Romanova un A. Kupča pārliecinoši izcīnīja pirmo vietu dāmu dubultspēļu turnīrā – finālā viņas ar 21:10, 21:12 uzvarēja Ievu Popi un Diānu Stogniju un aistāvēja pagājušajā gadā izcīnīto valsts čempioņu titulu.

Plašāki sacensību rezultāti skatāmi šeit.