Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Aicina biznesa ideju autorus pieteikties pirmsinkubācijas programmā

2023-02-07

Ar saukli “Tava komanda startam” Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa inkubatori izziņo 2023. gada pavasara uzņemšanu pirmsinkubācijas programmā. No 1. līdz 20. martam sešu mēnešu apmācību programmā kopumā tiks uzņemti 250 biznesa ideju autori. No 2017. gada līdz šim brīdim šo programmu apguvuši jau 2986 biznesa ideju autori.

Pirmsinkubācijas programma ir piemērota biznesa ideju autoriem, kam vēl nav sava uzņēmuma, kā arī jaunajiem uzņēmējiem pašā uzņēmējdarbības sākumā, kad produkts vēl nav pieejams plašam klientu lokam. Programma ilgst sešus mēnešus un tās laikā dalībnieki piedalās apmācībās, apgūstot svarīgākās uzņēmējdarbības prasmes, apmeklē uzņēmēju pieredzes stāstu sesijas un individuālās konsultācijās saņem mentoru atbalstu jau detalizēta rīcības plāna izstrādei biznesa idejas attīstīšanai.

Dalība programmā nodrošina arī pieeju ar biroja tehniku aprīkotām darba telpām jeb kopstrādei jebkurā no divpadsmit LIAA biznesa inkubatoriem un deviņām atbalsta vienībām, kā arī iespēju pievienoties lielākajai jauno uzņēmēju kopienai Latvijā.

Pieteikties pirmsinkubācijas programmai varēs no 1. līdz 20. martam, iesniedzot pieteikumu vienotajā valsts platformā biznesa attīstībai www.business.gov.lv.

Visi interesenti, kas vēlas apgūt uzņēmējdarbības pamatus bez maksas un spert pirmos soļus sava biznesa attīstībā, tiek aicināti uz individuālajām konsultācijām ar pirmsinkubācijas programmas vadītāju Ingu Šķenderi, lai iepazītos ar programmas norisi un saņemtu informatīvu atbalstu pieteikuma aizpildīšanai. Pieteikties uz konsultāciju var, rakstot uz e-pasta adresi inga.skendere@liaa.gov.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 62400903.

27. februārī norisināsies pirmsinkubācijas programmas INFO stunda, kurā plašāk tiks pastāstīts par LIAA biznesa inkubatoru sniegtajiem pakalpojumiem un atbalsta iespējām, kā arī par pieteikšanās un uzņemšanas kārtību. Plašāka informācija par aktualitātēm LIAA Siguldas biznesa inkubatorā atrodama Facebook un Instagram profilos.

Ar LIAA Siguldas biznesa inkubatoru iespējams sazināties, zvanot uz tālruņa numuru 62400903 vai rakstot uz e-pasta adresi sigulda@liaa.gov.lv. Biznesa inkubatora un koprades telpas atrodas Krišjāņa Valdemāra ielā 3A, Siguldā.

LIAA biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu izveidi un attīstību. LIAA Biznesa inkubatorus finansē ERAF projekts “Reģionālie biznesa inkubatori un Radošo industriju inkubators”.

Vairāk par LIAA biznesa inkubatoriem: http://inkubatori.magneticlatvia.lv; par pirmsinkubācijas programmu: https://youtu.be/sfsxK-CVCJQ.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.