Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Notikusi novada matemātikas olimpiāde

2023-03-15

10. martā, kad skolēni jau brīvlaika gaidās, Siguldas Valsts ģimnāzijā pulcējās 146 jaunie matemātiķi uz novada matemātikas olimpiādi 5.–8. klasēm.

Katrā klašu grupā tika noteikti labākie jaunie matemātiķi:

5. klašu grupā: 1. vietu ieguva Siguldas pilsētas vidusskolas audzēknis Gustavs Mitrevics, 2. vietu savā starpā dalīja Siguldas pilsētas vidusskolas audzēkņi Dāvis Daugulis, Alberts Beinerts un Jete Lāce; 3. vietu ieguva Inčukalna pamatskolas auzēknis Tomass Čeksters un Laurenču sākumskolas audzēknis Aivars Veidemanis, bet atzinības – Allažu pamatskolas audzēkne Linda Slišane, Krimuldas vidusskolas audzēkne Agnese Pastuhova, Siguldas pilsētas vidusskolas skolēns Edvarts Elsiņš, Laurenču sākumskolas skolēns Bruno Basikirskis un Siguldas pilsētas vidusskolas audzēknis Andrē Kļaviņš.

6. klašu grupā: 1. vieta Siguldas 1. pamatskolas audzēknei Ancei Pakalnei; 2. vieta Siguldas pilsētas vidusskolas audzēkņiem Alesijai Terlanovai, Ralfam Endželim un Kārlim Zemdegam; 3. vieta Laurenču sākumskolas skolēnam Ralfam Kalniņam, atzinības saņēma Laurenču sākumskolas audzēknes Līva Zinberga un Elinda Guka, Siguldas pilsētas vidusskolas audzēkne Elza Eika, Siguldas 1. pamatskolas audzēkņi Roberts Ķiploks un Adrians Anšmits, kā arī Laurenču sākumskolas skolēns Artis Veidemanis.

7. klašu grupā visas godalgotās vietas savā starpā sadalīja Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņi: 1. vietu ieguva Gustavs Gailišs; 2. vietu – Marta Korņejeva, Intars Tomsons un Henrijs Miks Gulāns; 3. vietu – Gustavs Kivlenieks, Indriķis Nuķis un Ernests Veidemanis; atzinības ieguva Justs Uga Umblejs un Namejs Iesalnieks.

8. klašu grupā: 1. vieta Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēknei Laurai Pakalnei; 2. vieta Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņiem Laurai Patrīcijai Priedulēnai un Henrijam Polim; 3. vieta Mālpils vidusskolas skolēnam Marekam Dišereitam un Siguldas Valsts ģimnāzijas skolniecei Annijai Sofijai Baranovai; atzinības Siguldas 1. pamatskolas audzēknim Bruno Kančam un Siguldas Valsts ģimnāzijas audzēkņiem Laurai Garderei, Jetei Alvīnei Cērpai, Mikum Staģim un Marijai Balodei.

Lepojamies ar skolēnu sasniegumiem! Paldies skolotājiem par ieguldīto darbu un atbalstu audzēkņu sagatavošanā veiksmīgam startam olimpiādē!