Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Mobilā lietotne

Siguldas novada mobilā lietotne – ērts un draudzīgs veids, kā būt informētam par  notiekošo Siguldā un Siguldas novadā. Siguldas novada iedzīvotāji un viesi,  izmantojot atjaunināto lietotnes dizainu ar papildināto funkcionalitāti, iegūst visu  aktuālo informāciju vienuviet savā viedierīcē. 

Kāpēc tev ir nepieciešama Siguldas mobilā lietotne?

Viss Siguldas novads tavā kabatā! Kāpēc gan ne? 

Kā iegūt lietotni savā viedierīce?

Ja Siguldas mobilā lietotne vēl nav tavā viedierīcē, tad to bez maksas var lejuplādēt App Store (iOS ierīcēm) un Google Play (Android ierīcēm), ierakstot meklētājā “Sigulda”. 

Ja tavā viedtālrunī jau ir Siguldas mobilā lietotne, tad tās atjauninājumi notiks automātiski. Tomēr, ja pēc 4. septembra joprojām redzi lietotni sev jau zināmajā dizainā, – atjauno to manuāli App Store vai Google Play

Atjauninātais lietotnes dizains un papildinātā funkcionalitāte ir kā ceļvedis caur notikumiem un aktualitātēm Siguldā un tās apkārtnē. Jaunās izmaiņas nodrošina lietotājiem vēl ērtāku un efektīvāku veidu kā uzzināt aktualitātes, iepazīt Siguldas novada ID kartes plašo piedāvājumu klāstu, uzzināt pasākumu piedāvājumu Siguldas novadā, izzināt Siguldas novada tūrisma objektus un maršrutus, kā arī sniegt ierosinājumus pašvaldībai un pašvaldības policijai.

Lietotnes funkcionalitāte un tās pakalpoju klāsts tiks papildināts, ņemot vērā informāciju tehnoloģiju sniegtās iespējas, piemēram, integrējot pašvaldības pakalpojumu portāla e-sigulda.lv sniegtos pakalpojumus, izveidojot Sigulas novada ID karti arī digitālā formātā ar paplašinātu funkcionalitāti – plānojot brīvdienu aktivitātes, pasākumus, pievienojot uzņēmēju piedāvājumus savā profilā un citus uzlabojumus, lai kabata pildās ar aizraujošiem Siguldas novada piedāvājumiem un pakalpojumiem. 

Digitālās tehnoloģijas mainīgajā laikā arī mēs sekojam jaunākajām tendencēm un turpināsim pilnveidot lietotnes funkcionalitāti balstoties uz tās lietotāju pieredzi! Gaidīsim tavus ieteikumus – lietotnē sadaļā “Ierosinājumi” vai sūtot uz e-pasta adresi prese@sigulda.lv.