Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pabeigta Kalna ielas asfaltēšana; uzsāk drošības barjeras izbūvi Peldu ielā gar Gauju

2017-06-20

​Pabeigta Kalna ielas no Vidzemes šosejas līdz Noliktavu ielai asfaltseguma virskārtas atjaunošana. Šonedēļ tiek uzsākta drošības barjeras izbūve Peldu ielā gar Gauju, tāpat joprojām daudzviet Siguldā turpinās ielu remontdarbi.

Kalna ielas posmā no Vidzemes šosejas līdz Noliktavu ielai pabeigta asfaltseguma virskārtas atjaunošana, nepārbūvējot ceļa pamatni, kas ir vispārpieņemta prakse ceļu būvē, lai nodrošinātu līdzenu brauktuvi.

Šonedēļ uzsākta metāla drošības barjeras izbūve Peldu ielā gar Gauju. Jaunu barjeru plānots izbūvēt 400 metru garumā, sākot no Gaujas tilta. Darbi tiks pabeigti jūlijā.

Daudzviet ielu remontdarbi turpinās – norisinās Zinātnes ielas un Līvkalna ielas pārbūve, kā arī grantēto Nākotnes un Paparžu ielu pārbūve uz asfaltsegumu. Uzsākta arī gājēju ietves izbūve gar Nurmižu ceļu. Sākta Meldru, Doņu un Atbrīvotāju ielas, kā arī Pulkveža Brieža un Nītaures ielas krustojuma pārbūves projektēšana – iedzīvotāji aicināti izteikt savus ierosinājumus par šo ielu projektēšanu 20.jūnijā plkst.18.00 SIA „Saltavots” birojā Lakstīgalas ielā 9B.

Tāpat norisinās arī VAS „Latvijas Valsts ceļi” organizētie remontdarbi – tilta pār Gauju atjaunošana, kā arī Vidzemes šosejas un Zinātnes ielas krustojuma infrastruktūras pilnīga atjaunošana, kur noteikti satiksmes ierobežojumi.

Vairākās ielās remontdarbi šogad jau pabeigti – Televīzijas ielā, tāpat arī Pils, Cēsu, Līvkalna, Krišjāņa Barona ielas, kā arī Pulkveža Brieža un Vildogas ielas apļveida krustojumos; pabeigta aslfaltseguma virskārtas atjaunošana Lakstīgalas, Ziedu, Lāčplēša un Jāņa Čakstes ielā, kā arī noslēgusies gājēju ietves izbūve Strēlnieku ielā no Pulkveža Brieža līdz Gāles ielai.

Ar plānotajiem ielu un ceļu pārbūves darbiem var iepazīties infrastruktūras attīstības interaktīvajā kartē, kur informācija tiek regulāri papildināta un jau tuvākajā laikā tajā būs pieejama informācija arī par Siguldas novada ciematu un lauku ielu un ceļu plānotajiem pārbūves darbiem, kā arī 2019.gadā plānotajiem ielu pārbūves un komunikācijas izbūves darbiem.

Šogad pašvaldības ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei budžetā ieplānoti līdzekļi 5,1 miljona eiro apmērā. Tuvāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens novadīšanas sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem ieplānojot vairākus miljonus eiro.