Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Siguldas novada skolas absolvējuši 338 skolēni

2017-06-21

​Jūnija sākumā 338 skolēni absolvēja Siguldas novada izglītības iestādes. Īpaši tika novērtēti skolēni ar augstiem sasniegumiem mācībās.

Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.klasi absolvēja 71 skolēns, 9.klasi – 65 skolēni. Ministru prezidenta Māra Kučinska pateicības par izcilām un ļoti labām sekmēm, dalību valsts vai starptautiska līmeņa mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī valsts vai starptautiska līmeņa skolēnu zinātniski pētniecisko darbu skatēs saņēma pieci Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.klases skolēni: Laura Kļaviņa, Edgars Daugulis, Edgars Straumanis, Laura Kalniņa un Eva Pūka. Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.klases skolēni ar augstiem sasniegumiem mācībās – Aivita Mūze, Beāte Marta Circene, Elza Rūta Jordāne, Andrejs Mudulis, Elza Batraga, Katrīna Dziesma, Raimonds Dolfs Jēkabsons, Kitija Radziņa, Ance Ilva Ruģēna, Ance Saleniece, Laine Smukule, Jēkabs Ustinovs, Diāna Beņķe, Jēkabs Niklāvs Janovs, Ilona Keviša, Marta Linda Tilnere, Mārtiņš Zemlītis, Andrejs Karabeļņikovs, Annija Šmaliņa, Sabīne Lapiņa.

Siguldas pilsētas vidusskolas 12.klasi absolvēja 19 skolēni dienas programmā un pieci skolēni vakara programmā. 9.klasi absolvēja 37 skolēni dienas programmā, ar sasniegumiem mācībās – Ērika Dubava.

Siguldas 1.pamatskolas 9.klasi absolvēja 31 skolēns, tostarp ar sasniegumiem mācībās – Paula Luīze Biteniece, Dārta Adzilča, Māris Mārtiņš un Elizabete Andersone.

Laurenču sākumskolā 6.klasi beidza 21 skolēns – ar sasniegumiem mācībās skolu pabeidza Krišjānis Gercāns, Pauls Oliņš un Katrīna Ungura.

Allažu pamatskolas 9.klasi absolvēja 17 skolēni, tostarp ar sasniegumiem mācībās – Eva Bērze, Maija Gvozdeva, Rūdolfs Voldemārs Malcenieks, Lauma Brakša un Madara Tahtahunova. Mores pamatskolas 9.klasi absolvēja 13 skolēni, no tiem Lauris Ķeizars – ar sasniegumiem mācībās.

Izlaidumi norisinājās arī novada profesionālās ievirzes izglītības iestādēs. Siguldas Mākslu skolu „Baltais Flīģelis” absolvēja 25 skolēni, no tiem 11 skolēni Mākslas nodaļu, 14 skolēni – Mūzikas nodaļu. Siguldas Sporta skolu absolvēja 34 audzēkņi – astoņi distanču slēpotāji, 22 kalnu slēpotāji, trīs dambretisti un viena badmintoniste.