Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Notiks skolēnu rudens brīvlaika „Lego” robotikas grupas

2017-10-18

Bērnu centrs „Kā mājās” sadarbībā ar Starptautisko inovāciju skolu piedāvā skolēnu rudens brīvlaikā apmeklēt aizraujošas „Lego” robotikas grupas „Tehnoprātnieks”, kurās septiņus līdz deviņus gadus veci bērni varēs apgūt konstruēšanu, programmēšanu, trenēt loģisko domāšanu, kā arī iesaistīties spēlēs un rotaļās.

Darbā tiks izmantoti „Lego Education” metodoloģijas konstruktori, planšetes, Robo bites un cits nepieciešamais aprīkojums.

Grupas notiks katru dienu no plkst.13.00 līdz 17.00. Nodarbības iespējams apmeklēt gan atsevišķas dienas, gan visas nedēļas garumā.

Savukārt pirmsskolas izglītības iestādēs kopš oktobra iespējams apmeklēt licencētu interešu izglītības programmu „Lego” robotikas grupas „Tehnoprātnieks” bērniem vecumā no pieciem līdz septiņiem gadiem. Šobrīd nodarbības notiek šādos bērnudārzos:

  • „Saulīte” pirmdienās plkst.16.10 un 17.10;
  • „Ābelīte” otrdienās 15.00;
  • „Pasaciņa” trešdienās 15.00, 16.00 un 17:00;
  • „Ieviņa” ceturtdienās 16.15;
  • „Pīlādzītis” piektdienās 16.45;
  • Allažu pamatskolas pirmsskolas grupa piektdienās 15.30.

Bērnu centrs „Kā mājās” piedāvā šīs nodarbības arī sākumskolas grupām (septiņus līdz deviņus gadus veciem bērniem), ja no vecāku vai skolu vadības puses ir šāda vēlme.

Bērniem vecumā no trīs līdz četriem iespējams apmeklēt „Lego” robotikas grupas „Mazais Tehnoprātnieks”, kas pagaidām pieejams tikai bērnu centra „Kā mājās” telpās, Ausekļa ielā 5, otrajā stāvā.

Visas nodarbību programmas ir licencētas, līdz ar to ir iespējams saņemt iedzīvotāju ienākuma nodokļa atmaksu, aizpildot ikgadējo ienākumu deklarāciju.

Plašāka informācija par „Lego” robotikas nodarbībām pieejama pa tālruni 29398553 vai, rakstot e-pastu uz BCKaaMajas@gmail.com.