Ielādējam saturu... Lūdzu uzgaidiet!

×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

10. maijā norisināsies peldēšanas sacensību “S!-Peld 2024” 1. posms

2024-04-25

Piektdien, 10. maijā, no plkst. 16.30 Siguldas Sporta centrā notiks “S!-Peld 2024” bērnu un pieaugušo peldēšanas treniņsacensības divos posmos, kur aicināts piedalīties ikviens peldēšanas entuziasts. Šīs sacensības ir vieta, kur mēs sanākam kopā, lai forši un aktīvi pavadītu laiku, radītu kopības sajūtu, uzstādītu savus rekordus un sacenstos paši ar sevi! Turpinām arī tradīciju – sacensības mazajā peldbaseinā 2019. gadā dzimušajiem un jaunākiem bērniem.

Sacensības norisināsies Siguldas Sporta centra lielajā un mazajā peldbaseinā. Dalībnieki var reģistrēties sacensībām tiešsaistē līdz posma iepriekšējās dienas (9. maija) plkst. 18.00 vai uz vietas sacensību dienā līdz plkst. 15.00 Siguldas Sporta centra kasē. Reģistrācija sacensībām (tai skaitā aproču saņemšana, pārģērbšanās) no plkst. 15.30 līdz 17.30. Sacensību sākums plkst 16.30 jaunākajām grupām (precīzus starta laikus katrai grupai skatīt zemāk):

  • iepeldēšanās 10 metru distancē no plkst. 16.00 grupām: S5 un V5, S6 un V6, S7 un V7, S8 un V8, S9 un V9. Starts plkst. 16.30;
  • iepeldēšanās 25 metru un 50 metru distancē no plkst. 18.00 grupām: S7 un V7, S8 un V8, S9 un V9, S10 un V10, S12 un V12, S14 un V14, S16 un V16. Starts plkst. 18.30;
  • iepeldēšanās 100 metru distancē plkst. 20.00 grupām: S18 un V18, S20–S39 un V20–V39, S-Open, V-Open. Starts plkst. 20.30.

*Starta laiki var mainīties atkarībā no dalībnieku skaita.

Reģistrējoties un apmaksājot dalību tiešsaistē, dalības maksa jauniešiem un pieaugušajiem – 7 eiro, skolēniem – 5 eiro, pirmsskolas vecuma bērniem – 4 eiro.Uzrādot “S! Kartes” kartes numuru tiešsaistē, dalības maksai tiek piešķirta 10% atlaide.

Peldēšanas sacensību mērķis ir popularizēt peldēšanu visās vecuma grupās, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Sacensību nolikums šeit.

Sacensības tiek rīkotas ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.